Támogass minket, adj egy színesebb világért!

Az alábbi űrlap kitöltése után az OTP Simple fizetőfelületére kerülsz.

SimplePay fizetési tájékoztató

Mi az a Budapest Pride baráti kör?

A baráti kör a Budapest Pride rendszeres adományozóiból áll, akik segítenek fenntarthatóbbá tenni működésünket.

Mit kínálunk a baráti kör tagjainak?

A baráti kör tagjaként ingyenes belépést biztosítunk neked a Budapest Pride Fesztivál nyitóbulijára, valamint az év legnagyobb és legbefogadóbb LMBTQ bulijára, a Budapest Pride Fesztivált záró Rainbow Party-ra. Emellett évente kétszer adományozói hírlevelet küldünk neked, melyben beszámolunk az előző fél éves tevékenységünkről, melyet többek között a te hozzájárulásoddal valósítottunk meg.

Hogyan lehetsz a baráti kör tagja?

A tagság feltétele, hogy legalább havi 2000 Ft összegű rendszeres adománnyal támogass minket. A baráti kör tagjává a hatodik havi utalásod megérkezése után válhatsz.

Ha rendelkeztél havi rendszeres utalásról, küldj egy emailt az adomany@budapestpride.hu címre a neveddel és a rendszeres utalásod adataival és módjával (pl. banki átutalás, PayPal), hogy utalásodat be tudjuk azonosítani. A baráti kör tagságodat ezután tudjuk elindítani, hogy élvezhesd az ezzel járó előnyöket.

Tehát ahhoz, hogy adott évben megkaphasd ajándék belépőidet a Budapest Pride Fesztivál nyitó- és záróbulijára, legalább előző év decemberében indítsd el havi rendszeres utalásodat, és erről e-mailben is tájékoztass minket.

Hogyan juttathatod el rendszeres adományodat?

Havi rendszeres támogatást küldhetsz nekünk saját számlavezető bankodban beállított állandó átutalási megbízással vagy PayPal fiókodban kezdeményezett rendszeres kifizetéssel.

Baráti kör beágyazott (quicktabs)

Használd a következő adatokat állandó átutalási megbízás beállításához:

Kedvezményezett neve: Szivárvány Misszió Alapítvány
Számlaszám: 11713005-20375733

Nem magyarországi banki átutaláshoz szükséges adatok:

IBAN formátumú számlaszám: HU31117130052037573300000000
SWIFT kód: OTPVHUHB
Bank neve: OTP Nyrt.
Bank központi címe: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Számlavezető bankfiók címe: 1055 Budapest, Nyugati tér 9.

Válaszd ki számlavezető bankodat!

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki, milyen összeggel támogatnál minket havonta:

Havi 2000 Ft

Havi 3000 Ft

Havi 5000 Ft

Egyéb összeg:
Ft

 

Rendszeres átutalással PayPalon keresztül (PayPal regisztráció szükséges!):

Ha van PayPal regisztrációd, akkor a gomb megnyomása utáni képernyőn az űrlap tetején ezt a lehetőséget kell választanod: "I already have a PayPal account." Ezután csak be kell lépned és rögzítheted a rendszeres utalást. Ha nincs még PayPal regisztrációd, a "I need to create a PayPal account (where available)." lehetőséget kell választanod (ez az alapértelmezett választás). Meg kell adnod az adataidat, és a regisztráció befejezése után rögzítheted a rendszeres átutalást.

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki, milyen összeggel szeretnél támogatni minket havonta.

Havi 1000 Ft

Havi 2000 Ft

Havi 5000 Ft

A Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány közhasznú szervezet, így jogosult adó 1%-os felajánlásokat fogadni. Támogasd munkánkat!

Adószámunk: 18174803-1-41

Minden évben 10 milliárd forint feletti összegek vándorolnak az államkasszába, mert sokan nem rendelkeznek a személyi jövedelemadójuk 1%-áról. Oszd meg ezt az oldalt és a felhívást másokkal is, hogy olyan célokat támogathassanak ezzel az összeggel, amely értékeiket tükrözi, és segíti az LMBTQ emberek jogegyenlőségéért és láthatóságáért folytatott munkát!

2017-ban a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány összesen 965 292 Ft-ot gyűjtött adó 1% felajánlásokból. Köszönjük a 187 felajánlónak! Gondoljatok ránk 2018-ben is és kérjetek másokat is erre!

A befolyó összeget rendezvényeink és programjaink fejlesztésére és terjesztésére fordítjuk, így a nyári Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás, az Előbújás Napja és további évközi programok, tüntetések és események lebonyolítására. A legkisebb adományokat is megbecsüljük.

Idén az új rendszer alapján, ha nem változtatsz a NAV által készített bevallás tervezeten, illetve nem nyújtasz be saját bevallást május 22-ig, akkor az eSZJA válik a hivatalos bevallásoddá. Így könnyen előfordulhat, hogy sokan megfeledkeznek a rendelkezés lehetőségéről. Ezért szólj ismerőseidnek is!

Az adószámunkkal előre kitöltött nyilatkozatot töltsd le, nyomtasd ki és írd rá saját adataidat. Ezt kell beletenned egy kisméretű sima borítékba. A borítékra írd rá nevedet és adószámodat. Ezt a levelet zárd le és a lezáráson átmenően írd alá a borítékot. Ezt a borítékot kell eljuttatni a NAV-nak személyesen vagy postán. A címet a NAV tájékoztatójában találod.

Köszönjük!

Támogass SMS-sel:

Küldd a 87-es kódot a 13600-as telefonszámra, ennek díja bruttó 500 forint, amivel támogatod tevékenységünket.

Tudj meg többet: https://adjukossze.hu/ 

Az előző évek Adhat-vonalból befolyt adományainak összegét és felhasználását innen töltheted le: