Victory - life is beautiful / life coaching

beszélgetés
Why Not Bistro Budapest, Belgrád rkp. 18, 1056
2021. június 26. 12:00 - 19:00
Why Not Bistro
2021. július 10. 12:00 - 19:00

Elakadtál az élet valamely területén? Jól jönne a támogatás a jövőépítéshez? Holtponton ragadtál? Lehet, hogy néhány “life coaching” ülésre van szükséged!

Párkapcsolaton innen és túl: együtt, vagy külön? Szerepkörök a négy fal között? Ördögtől való a meleg esküvő…? és a nyitott kapcsolat? Örökbefogadás, gyermekvállalás, elmagányosodás, elég lehet-e a kutya/macska/rokon-gyerek? Gondban az önértékelés, az önmegvalósítás, nem támogat a család… NEM azt az életet éled, amit szeretnél!?

Ja, és ha “csak” a szívedet szeretnéd kiönteni egy olyan embernek, akivel a titkod négy szem /négy fül/ között marad… gyere!

Do you feel like, you are stuck at some point in your life? Do you need support to fulfill your dreams? Being dead-locked and you don’t know how to get out of it? Maybe you need some life coaching! Beyond relationships: let’s get together or stay apart? Roles within the four walls? Marriage issues for LGBT people? How about open relationships? And reclusiveness? Adopting, raising a child, or having a cat/dog either caring for a relative's child can be fulfilling? Is your self esteem, or/and personal fulfillment blocked? Lack of support from your family? You are NOT living the life you really wish for? Or if you “just” in a need to pour your heart out to someone who definitely will keep your secrets… don’t hesitate, just come and join free life coaching sessions!

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt:https://www.facebook.com/events/514937919875130

Szervező: Miski Viktória 

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje

Térkép

Why Not Bistro
Belgrád rakpart 18.
1056. Budapest