Szednéd? - Beszélgetés a PrEP-ről

kerekasztal-beszélgetés
CRUSH Bar
2020. augusztus 18. 18:00

Te tudod, mi a PrEP? Szednéd? Támogatod? Ellenzed? Gyere el a Budapest Pride Fesztivál keretében szervezett beszélgetésre a CRUSH Budapestbe, és mondd el a véleményed vagy hallgasd meg másokét!

A PrEP egy olyan gyógyszer, aminek a szedésével HIV-negatív emberek elkerülhetik a HIV-fertőzés elkapását. Mit gondolsz erről? Mi a magyarországi helyzet? Hallgasd meg vendégeinket és vegyél részt az interaktív beszélgetésben!

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://www.facebook.com/events/821793365309564/

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

A belépés ingyenes, de az eseményen becsületkassza formájában adomány gyűjtés lesz

Szervezők bemutatása:

Krsják Attila (redblek)

Elkötelezett PrEP-használó, civil aktivista, önkéntes. Az első magyar nyelvű átfogó PrEP dokumentáció készítője, két éve foglalkozik PrEP-pel. Tagja az EATG-nek és a PrEP in Europe-nak, rendszeresen támogatja a közösséget nem csak a PrEP-pel kapcsolatban. Az Altalap aktivistájaként HIV/szifilisz rendszeresen gyortesztes szűréseket, tanácsadást végez.

 

ALTALAP Alternatíva Alapítvány

Az alapítvány ártalomcsökkentéssel, szűréssel, tanácsadással foglalkozik. Legfőbb célja, hogy senki se fertőződjön meg a HIV vírussal. Ezt szexuális neveléssel, felvilágosítással, rendszeres szűrésekkel és a különösen sérülékeny csoportok támogatásával szeretné elérni.

Térkép

CRUSH Bar
Dohány utca 22-24.
1074 Budapest