Rainbow Party 2022 - A Budapest Pride hivatalos afterpartyja

budapest pride, budapest park, rainbow party, afterparty
buli
Budapest Park
2022. július 23. 22:002022. július 24. 04:00

JEGYVÁSÁRLÁS: https://www.budapestpark.hu/events/rainbow-party-budapest-pride-afterpar...

___

A Budapest Pride mindig felhőtlen hangulata idén sem ér véget a felvonulással: a város ezerszínű aftere, a Rainbow Party újra beveszi magát a Budapest Parkba. Hagyd kint a valóságot, de hozd a kedvenc szetted, a barátaidat, a szerelmedet, a jó hangulatokat, és talán mondanunk sem kell, itt nem kell semmiféle szerepet játszanod, mert mindenki önmaga lehet. 

A buli jelentősége az aktuális politikai helyzet fényében különösen nagyra nőtt, hiszen ez egy adománygyűjtő buli is egyben, aminek a bevételeit a jövő évi Budapest Pride Felvonulásba forgatjuk.

Szóval ha tehetitek, ne siessetek haza a felvonulás után, hanem gyertek velünk tovább, mert négy helyszínen négyféle élmény robban ránk, de lehet, hogy még annál is több a rengeteg ismerőssel, még ismeretlen ismerőssel, illetve több tucat DJ-vel, drag queennel és vogue táncossal, akiknek egyetlen missziója lesz: úgy ránk szabadítani a boldogságot, hogy abból még minimum egy évig feltöltve legyünk.

Fellépők: Barbad, CRB, Drag Queen Hungary, Falcao, Fr33skid, Galactic Jackson, Garcons, Ludus, Mettyu, Steiner Kristóf és Nimrod Dagan, Technokool, Vogue Ball Show, Zora

Ha elfáradtál a táncolásban, látogasd meg éjféltől az Alternatíva Alapítvány ingyenes és anonim HIV és STI szűrőállomását. A rendszeres tesztelés életet ment!

Téged is vár az év legnagyobb LMBTQ bulija, szerezd be a jegyed minél hamarabb! Belépőjegyeddel Magyarország egyik legismertebb LMBTQ civil szervezetét, a Budapest Pride-ot támogatod.

___

Jegyárak:

KÜZDŐTÉR
Early bird: 2990
Limitált elővét: 3490
Normál elővét: 3990
Helyszíni jegy: 4990
Szolidaritási jegy: 7990

TERASZ
Teraszjegy: 7990

A szolidaritási jeggyel a jegyed megváltása mellett fizeted egy Ukrajnából elmenekülni kényszerült LMBTQ személy belépőjegyét is.

___

Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

___

Jelezz vissza a Facebook eseményre ITT.

A helyszín akadálymentes.

Szervező: Budapest Pride, Budapest Park.

A rendezvény a 27. Budapest Pride Fesztivál programsorozatának része.

A többi programért kattints IDE.

A rendezvényen a Budapest Pride Házirendje érvényes.

Térkép

Budapest Park
Soroksári út 60.
1095. Budapest