Pride Slam

Pride Slam
Pride Slam
Gólya
2019. július 01. 19:00

Újra Pride Slam, 2019-ben először a Menta Teraszon!

Éljen a szerelem és a szólás szabadsága! Gyere el és hallgasd meg a slammereket, vagy jelentkezz a versenyre és hallasd Te is a hangod!

Újra Pride Slam, 2019-ben először a Menta Teraszon! Éljen a szerelem és a szólás szabadsága! Gyere el és hallgasd meg a slammereket, vagy jelentkezz a versenyre és hallasd Te is a hangod.

Júliusi slamünkre is saját szövegekkel nevezhettek, amit magatok adtok elő, legyen interaktív, költői és egyben előadás is. ÚJ SZABÁLY: ajánlott idő 5 perc, 3:15 után jöhet rád, 5 perc után mindenképp megszólal alattad a zene. Az időmérés kezdete az első interakció a közönséggel.

Jelentkezni az eseménybe írt poszttal, szégyenlősöknek és FB-fóbiásoknak a foldalattislam at gmail emailcímre írt levéllel lehet.
A szervezők fenntartják a jogot, hogy sorsolással döntsenek a versenyzők személyéről és indulásuk sorrendjéről.

A zsűri néha szakmai, néha a közönségből kerül ki, legtöbbször a végén döntenek egy vita során, de van, hogy a közönség minden tagja szavazhat az aznapi kedvenceire, és így dől el a három helyezett személye.

A verseny első három helyezettje a POKET zsebkönyvek és egyéb ajándékok mellett felkerül a Földalatti Slam Dicsőségtáblára!
Molnár Péter Keresők című kötete különdíjként ismét azé lesz, aki a legszebben szól aznap az emberek és fák jogaiért.

JEGY: 1000 Ft

Facebook-esemény ITT

-------

A Földalatti Slam havi rendszerességgel szervez slam poetry versenyeket változatos témákban. Színházakkal, civil szervezetekkel működik együtt, estjeit a Három Hollóban és a Menta Teraszon tartja.

Vezeti: Földalatti Slam

Térkép

Gólya
Bókay János utca 34.
1083. Budapest