OPEN Backstage S03E03 - Pride Edition

előadás
MADHOUSE Bistro & Craft Beer Bar - Budapest, Anker köz 1, 1061
2022. június 30. 18:00

Az OPEN Backstage a Nyitottak vagyunk 2019-ben indult rendezvénysorozata. Olyan interaktív beszélgetéseket, filmvetítéseket, performanszokat szervezünk, melyek összhangban állnak a Nyitottak vagyunk közösségének alapértékeivel. A június 30-i rendhagyó OPEN Backstage középpontjában az LMBTQ+ közösség áll. Az eseménynek a MADHOUSE Bistro & Craft Beer Bar ad otthont. A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet küldetése, hogy millióknak mutassa meg, hogy a sokszínűség és a nyitottság érték. A Nyitottak vagyunk-ot 2013-ban alapította a Prezi, az espell, és a Google.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt.

A helyszin akadálymentes!

Szervező bemutatása: A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet. Cégek és szervezetek koalíciójával együtt millióknak mutatjuk meg, hogy a nyitottság érték a szervezetek számára. Nyitottnak lenni – mindenkit csak a tettei és teljesítménye alapján megítélni – nem csak helyes, de üzletileg is megéri. A nyitott szervezetek sikeresebbek, az ott dolgozók pedig boldogabbak, és biztonságban érzik magukat. Éppen ezért a Nyitottak vagyunk küldetése, hogy a nyilvánosság előtt is megmutassa, hogy a nyitottság érték a szervezeteknek, és hogy segítsen a munkáltatóknak és a munkavállalóknak is megtapasztalni, megismerni, és másoknak is megmutatni az ebben rejlő értékeket.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-27-budapest-pride-fesztival-hazirendje