Nem vagy egyedül: Közösségi találkozó transzneműeknek

műhely
műhelybeszélgetés
Auróra
2020. augusztus 19. 18:00

A transzneműek egyre több akadállyal szembesülnek világszerte, különösen Magyarországon. Pedig csak élni szeretnénk, egy tiszta, önazonos, hazugság nélküli életet. Nagyon fontos, hogy számíthassunk egymásra ebben a helyzetben. Nagyon fontos, hogy megtapasztald, nem vagy egyedül. A közösség a mi erőnk, ahol mindenki fontos, mindenki számít. Várunk, ha találkoznál hasonló helyzetben lévő emberekkel, hogy megtapasztald egy támogató közösség erejét és elfogadását. 

Fontos! Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő emailcímen tudsz: kapcsolat@prizma.lgbt

A regisztrációval elfogadod a Pride háziredjét. https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-fesztival-hazirendje

A szervezők fenntartják a jogot, hogy megtagadják a belépést bárki részéről, aki bomlasztó szándékkal érkezik, vagy akinek a jelenléte a megjelent közönség biztonságérzetét és így a workshop akadálymentes lezajlását akadályozza.

A workshopot biztonságtechnikai szakemberek jelenléte fogja biztosítani.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://www.facebook.com/events/292919055089409/

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

Szervező bemutatása: A Prizmával egy alulról szerveződő, tudatos, feminista alapokon szerveződő transz közösséget hoztunk létre. Fő céljaink a kapcsolatépítés az LMBT+ közösség és a többségi társadalom felé.

Térkép

Auróra
Auróra u. 11.
1084. Budapest