Nálatok is esik? - szobaszínházi előadás

színház
Kugler Art Szalon
2022. június 27. 19:00
Kugler Art Szalon
2022. június 28. 19:00

A KB35 Színházi Nevelési Társulat és a Trainingspot Társulat közös előadása olyan témát dolgozott fel, mely a közbeszédben sarkos, végletes véleményalkotás terepének számít. A családalapítás kérdéskörével kapcsolatban a társulat alkotói elsősorban a téma morális és etikai aspektusait állították a középpontba, az egyéni felelősségvállalás szintjén maradva, ugyanakkor a téma szociális és társadalmi vonatkozásait sem mellőzve.

A valós eseményen alapuló fiktív történet cselekménye szerint adott egy férfi és egy nő, Luca és Petya. Kollegák, hiszen egy független szabadúszó társulat színészei mindketten. Nem kizárólag kollegák, miután hosszú évek óta, tartós és mély barátságot ápolnak. Nem csupán barátok, mert az egyik fél részéről múltban lezáratlan plátói szerelem árnyéka vetül a kapcsolatra. És nem csupán a múlt kísért, mert az egyik fél olyan kéréssel fordul a másikhoz, mely meghaladja talán az összes kapcsolati státuszt mellyel eddig dolguk volt, jelentőségében és jellegében egyaránt…

Mi fér bele egy baráti kapcsolatba? Honnan tudhatja az egyén, hogy felkészült a szülői szerepre? Mik lehetnek a szempontok egy potenciális biológiai apa kiválasztásakor? Mennyire determinálja az egyének közti kapcsolatokat a nemi hovatartozás vagy a szexuális orientáció?

Az előadás tavaly debütált a Pride keretein belül, legalább annyira szerették a résztvevők az eseményt, mint mi magunk. Ez egy befelé meglehetősen kritikus társulat kinyilatkoztatásként, figyelemre méltó, azt gondolom! :)

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt.

Belépődíj : 2000 Ft

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

Szervező :  Trainingspot Társulat és KB35 Színházi Nevelési Társulat

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-27-budapest-pride-fesztival-hazirendje

 

Térkép

Kugler Art Szalon
Sütő utca 2.
1052 Budapest