Nálatok is esik? - színházi előadás

színház
2021. július 12. 19:00 - 21:00
2021. július 13. 19:00 - 21:00
2021. július 14. 19:00 - 21:00

Mi fér bele egy baráti kapcsolatba? Honnan tudhatja az ember, hogy felkészült a szülői szerepre? Mik lehetnek a szempontok egy potenciális biológiai apa kiválasztásakor? Hogyan határozza meg az egyének közti kapcsolatokat a nemi hovatartozás vagy a szexuális orientáció? Szobaszínházi előadásunk szerves része, hogy a cselekmény bizonyos pontjain a közönség véleményét is megkérdezzük. Célunk a strukturált véleményalkotásra való ösztönzés és a vitára való felhívás. Előadás hossza: kb. 120 perc Színészek: Barna Lilla, Boda Tibor Moderátorok: Manyasz Erika, Kovács Zoltán

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://fb.me/e/1MjlnQrAX

A helyszín akadálymentes.

A belépés ingyenes, de az eseményen becsületkassza formájában adománygyűjtés lesz. A pontos helyszín regisztráció után lesz elküldve emailben.

Szervező: KB35 Társulat és Trainingspot Társulat

Bemutatkozás - KB35 Társulat
A KB35 Társulat vidéki független színház, székhelye Inárcs, de az egész országra és a felvidéki magyar településekre is kiterjed a tevékenysége. Felnőtteknek szóló egész estés produkciókat hozunk létre, de mellette egyre hangsúlyosabb irány a színházi nevelés, melyet pedagógus, drámapedagógus, pszichológus és drámainstruktor végzettségű tagjaink látnak el.
Saját megújulásunk érdekében folyamatosan bővítjük a szakmai kapcsolatainkat, ennek gyümölcse számos koprodukciónk, rendszeres partnerünk a RÉV Színház és a Vekker Műhely, utóbbi révén a határon túli magyar színházi életnek is részesei lehetünk, legújabb partnereink a Soltis Lajos Színház és a Trainingspot Társulat. A megújulást szolgálja, hogy tagjaink alkotóként vesznek részt olyan társulatok munkájában, mint a KÁVA Színház, Láthatáron Csoport, K2 Színház, Közeljövő Csoport.

Bemutatkozás - Trainingspot Társulat
Az idén már 13 éves múltra visszatekintő, Benkő Ágnes és Pap Gábor által alapított Trainingspot Társulat jelenlegi tagjai egytől egyig főállás mellett működtetik, formálják és fejlesztik az egyre kiterjedtebb holdudvarral rendelkező független színházi műhelyet. A megváltozott működési rend arculatváltást hozott magával, a profil ennek eredményeképpen a bensőséges hangulatú szobaszínházi előadások és a közönséggel interakcióra törekvő színházi nevelési előadások irányába fordult. Terveink szerint a továbbiakban is ebben a szellemben haladunk tovább, mert igényünk, elhivatottságunk, sok-sok kreatív energiánk van új előadásokat létrehozni, fejlődni, tanulni, tanítani.

A Nálatok is esik? a két társulat első koprodukciója, egyben első felnőtteknek készült részvételi előadása.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje