Magam adom - Ismerd meg jobban önmagad a művészetterápia segítségével!

interaktív foglalkozás
játék
MMSZKE
2021. július 05. 17:30

Ki vagyok én? Milyennek látom magam és milyennek látnak mások? Van, hogy álarcot viselek? Miért van rá szükségem? Mitől véd meg?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ ezen a 3 órás művészetterápiás alkalmon. Gyere el, ha önismereti úton jársz, vagy ha most térnél erre az útra, esetleg belekóstolnál, hogy milyen kihívások várhatnak, ha rálépsz. Beszélgetünk, alkotunk, kapcsolódunk és szembesülünk magunkkal és a hasonló helyzetben lévőkkel is.

Ne aggódj, semmilyen művészi készségre vagy rajzolni tudásra nincs szükség, csak nyitottságra, kíváncsiságra önmagaddal és másokkal szemben. Az alkotáshoz szükséges kellékeket a helyszínen biztosítjuk.
Fontosnak tartjuk, hogy mindenkire elég idő jusson, ezért a foglalkozás kiscsoportban zajlik max 10 fő, ezért jelentkezz mielőbb!

Nem elég a Facebook eseménynél a "Részt veszek" gombra kattintani, hanem ezen a linken regisztrálj: https://forms.gle/BdwenMZoKxq6vQ77A

Csoportotvezetők:
Horváth Enikő
Kajos Rebeka Dóra
gyakorló művészetterapeuták
MMSZKE

Várunk szeretettel!

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://www.facebook.com/events/903532470377505

A helyszín nem akadálymentes.

A részvétel ingyenes.

SzervezőMagyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje

Térkép

MMSZKE
Kossuth Lajos u. 17.
1055 Budapest