LMBTQI a gyerekem - 3. közösségi nap

Lmbtqi a gyerekem! - 3. közösségi nap
Lmbtqi a gyerekem! - 3. közösségi nap
beszélgetés
előadás
műhely
Anker't
2019. június 29. 14:00

Két év alatt 4 közösségi találkozóval készülünk, melynek ez a harmadik állomása, ahol egész napos esemény keretében biztosítunk lehetőséget a találkozásra, LMBTQI személyeknek, szüleiknek, hozzátartozóknak és érdeklődőknek. A fókuszában a megismerés és a családon belüli elfogadás áll. Együtt gondolkozunk erről, beszélünk, alkotunk, élőkönyvet olvasunk, játszunk és közben ismerkedünk.

Minden program ingyenes és előzetes regisztráció nélkül szabadon, külön-külön is látogatható.

ANKER'T
14:00 - 14:15 Megnyitó
14:15 - 15:15 pódiumbeszélgetés
15:30 - 16:30 "Sokszínű családok - sokszínűség a családban" workshop
13:30 - 18:00 Pride családi ruhadíszítő, ruhafestő workshop
14:00 - 18:00 Élőkönyvtár
16:30 - 18:00 Meleg helyzetek?! - Impro színház családi témákra

CSÁNYI5
18:30 - 20:00 Pódiumbeszélgetés különböző hátrányosan megkülönböztetett csoportokról, kissebbségekről az ő részvételükkel. Vendég a Paradance company
20:30- Charme Táncest

Szívesen látunk minden szülőt, testvért, rokont, akinek a hozzátartozója LMBTQI emberek közé tartozik (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer, interszexuális) és LMBTQI résztvevőket szüleikkel, testvéreikkel együtt, vagy akár nélkülük, továbbá minden támogatót és érdeklődőt.

Az utazási költséget vonattal/busszal érkező vidéki résztvevők számára megtérítjük, de csak előzetes e-mailes egyeztetés és visszaigazolás alapján: hatter@hatter.hu. A Háttér Társaság címére kiállított számlát kérünk hozzá.

Házirend
A szervezők fenntartják a jogot, hogy a részvevők, illetve az LMBTQI személyek emberi méltóságát, valamint az esemény programjainak kereteit megsértő résztvevőket az eseményről kizárják.

A helyszín akadálymentes.

Ez az esemény az „Itt vagyunk! Az LMBTQI emberek magyarországi társadalmi elfogadásának növelése közösségi megerősítés és szemléletformálás útján ” c. projekt része, amely az Európai Unió Jogok, egyenlőség és polgárság programja (2014–2020) támogatásával valósul meg.

www.hatter.hu/LMBTQIagyerekem

Facebook-esemény ITT

-------

A Háttér Társaság olyan LMBTQI civil szervezet, melynek célja a szakmai és politikai közvélemény, a tágabb társadalom figyelmének felhívása az LMBTQI emberek problémáira; az LMBTQI emberek társadalmi helyzetének, szükségleteinek megismerése; az LMBTQI emberek jogainak védelme, hátrányos megkülönböztetésük elleni fellépés; jólétük, egészségtudatosságuk növelése. A Háttér Társaság Információs és Telefonos Lelkisegély vonalát minden nap 18 és 23 óra között a 137-37-es telefonszámon tudod ingyen hívni.

Vezeti: Háttér Társaság

Térkép

Anker't
Paulay Ede u. 33.
1061. Budapest