Látható és láthatatlan másságok

Látható és láthatatlan másságok
Látható és láthatatlan másságok
műhelybeszélgetés
Anker't
2019. június 29. 18:30

Olyan emberekkel beszélgetünk, akik másságuk miatt hátrányban vagy kirekesztve érzik magukat a társadalomban. Néha több tulajdonságuk miatt kerülnek megkülönböztetett helyzetbe. Van ami közülük látható, van, ami láthatatlan.

A szülőknek, a családnak, a közvetlen környezetnek különleges feladata és felelőssége, hogy példamutatásukkal segítsék a fiatalok elfogadását, segítsenek önazonosságuk kialakításában.

Meghívott vendégeink kerekesszékes táncosok, roma társadalomkutató, meleg-roma aktivista, gyógy- és pszichopedagógus. A program során a ParaDance Company lép fel egy táncelőadással.

Az esemény az egész napos LMBTQI családi nap része, de külön is látogatható. A belépés ingyenes.
A helyszín akadálymentes.

Facebook-esemény ITT

-------

Az LMBTQ gyermekek szülei és hozzátartozói Facebook-oldal és -csoport azért jött létre 2016-ban, hogy a szülők, hozzátartozók és barátok találjanak maguknak egy helyet, ahol egymás közt és egymással megoszthatják örömeiket és gondjaikat. Támaszra és társakra leljenek, ha úgy érzik segítségre szorulnak vagy segítenének. A támogató szülő csoport minden hónap első csütörtökén tartja a rendszeres találkozóját, ahová minden érdeklődőt szerettel várunk.

Vezeti: LMBTQ gyermekek szülei és támogatói

Térkép

Anker't
Paulay Ede u. 33.
1061. Budapest