KIÁLL(ÍT)ÁS - An Exhibition on the Art of Standing Up for the LGBTQ+ Community

interaktív foglalkozás
műhely
2021. július 12. 18:00 - 2021. július 16. 21:00

A "KIÁLL(ÍT)ÁS - An Exhibition on the Art of Standing Up for the LGBTQ+ Community" egy teljes héten át tartó workshop sorozat és kiállítás.

Mit jelent kiállni az LMBTQ+ közösségért? Mi a motivációd? Milyen érzés kiállni érte? És hogy érzed magad, ha nem teheted meg? Számodra hogy néz ki a mindennapokban? Álltál már ki valakiért? Esetleg érted állt már ki más? Hol kezdődik a kiállás és meddig tart?

A július 12-i héten hétfőtől péntekig minden nap más helyszínen találkozhattok velünk. Mindenhol elkészítünk együtt egy közös munkát a témában, más koncepció alapján. Ezeket magunkkal fogjuk vinni a felvonulásra is.
Gyertek, ismerjük meg egymást egy ital fölött! Mi készülünk játékokkal és festékkel.

A hét egy teljes délutános eseménnyel végződik, ahol beszélgetéssel és az utolsó közös munka elkészítésével zárjuk az eseménysorozatot.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://fb.me/e/2EgucSP5k

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információk a Facebook eseménynél.

Szervező: Freedom Club Budapest

A Freedom Club Budapest egy olyan sokszínű, nemzetközi ifjúsági közösség, amelynek tagjai változást szeretnénk elérni a világban. Célunk az emberi jogok védelme, azok sérülése esetén az igazságszolgáltatásért való fellépés megtétele. Közösen harcolunk az igazságosságért, a szabadságért, az emberi méltóságért és egyenlőségért.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje