HIV/AIDS Kocsmakvíz

játék
Why Not Café and Bár
2021. július 15. 18:00 - 20:00

Ha úgy érzed, mindent tudsz a HIV-vel és annak megelőzésével kapcsolatban, vagy szeretnél még annál is többet megtudni róla, akkor várjuk jelentkezésed egy játékos, interaktív kvízre, ahol összemérheted a témában meglévő tudásod másokkal! A kocsmakvízre elsősorban 2-4 fős csapatok jelentkezését várjuk, de az egyedül érkezőket is szívesen látjuk, amennyiben szeretnének egy a helyszínen megalakuló csapathoz csatlakozni. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket a szabo.bence@hatter.hu email címre várjuk! Az eseményt a Háttér Társaság HIV/AIDS programja szervezi.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: facebook.com/events/1216560495465506

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

A részvétel ingyenes.

Szervező: Háttér Társaság | HIV/AIDS program

A Háttér Társaság HIV/AIDS programjának fő szempontja a HIV megelőzésével kapcsolatos információk terjesztése és a HIV-vel élők segítése. A program a hét minden napján elérhető telefonvonalat (+36 1 333 455) üzemeltet, HIV Segítő Szolgálat néven pedig személyes segítésen keresztül várja mindazokat, akiknek a témában bármilyen nehézsége akad. A kéthetente pénteken megrendezésre kerülő Pozitív Szemmel csoport ugyanakkor HIV-vel élőknek és támogatóiknak nyújt közös platformot, komoly vagy épp kötetlen beszélgetéseket, találkozási lehetőségeket.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje

Térkép

Why Not Café and Bár
Belgrád rakpart 3-4.
1052. Budapest