Ha idegen a testem

kiállítás
kiállításmegnyitó
Kavics
2020. augusztus 16. 19:00

A testbe zártság mindannyiunkban közös, még ha ez sokszor nem is tudatosul. Hogy ez mennyire és milyen irányba határozza meg az életünket, az egy sokismeretlenes egyenlet. Szorozva véletlennel. 

De legyen bárhogy is, kilépni belőle nem lehet. Ennél fogva, ha az egyenlet rosszul jön ki számunkra, kapunk egy mindig jelenlévő nyomasztó frusztrációt elszakíthatatlan társnak. Davide di Votti ezt az esetet járja körbe installációjában. A test és a lélek diszharmóniáját. Ennek a nyomasztó érzésnek a kikerülhetetlenségét próbálja megfogni és valamennyire feloldozni.

Célja, hogy amennyire lehet, átélhetővé tegye a nézők számára. A hasonló helyzetben lévőkkel megnyugtatni vágyó sorsközösséget vállalva, más helyzetben levőkkel pedig talán annyit elérve, hogy ne ítélkezzenek olyan könnyen, érezzék, hogy elég nagy terhet jelent ez az érintetteknek anélkül is.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://www.facebook.com/events/953954061714291/

FONTOS: A kiállítás előre egyeztetett időpontban, bejelentkezéssel látogatható! ---> gergo@gergofulop.com <--- ide írjatok

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

A belépés ingyenes.

Szervező bemutatása: A Kavics egy budai műteremben üzemelő apró underground kiállítótér. Installatív és environment jellegű munkákkal a fókuszban. 2018 óta üzemel, szerelmeslevél a független kultúrához.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje

Térkép

Kavics
Lágymányosi utca 20.
1111 Budapest