GENDER Free Parfüm Kiállítás - Aroma Lab Budapest

kiállítás
Aroma Lab
2021. június 25. 12:00

Urban nature, egy napjainkban kortárs kultúránkat kifejező szó, ami a parfümőr orrokat befogadóvá tette. Mi parfümőrök alkotóként vissza tudjuk adni a természetnek, azt a rengeteg hasznosított energiát, amit a növényi parfüm alapanyagokból nyerünk. A lényeg, hogy mindennel, ami körül vesz minket harmóniába kerüljünk, mindent érzékeljünk, legyünk tudatosak. Az illatok világában a gender free parfümök állnak a legközelebb ahhoz a lifestyle érzéshez, amit a napjainkban élünk. Nincs megkülönböztetés, csak emberi érzéseket kifejezni vágyó illatok. Egy illat, egy story. A fogyasztói világunk bekorlátoz minket, és az illatokkal nem veszünk tudomást arról, hogy mindent érzékeltetni tudunk vele, ami a természetünk része: akár egy metro aluljárót, egy temetést, vagy éppen Budapestnek a multikulti illatkavalkádját.
A lassú befogadás mellé hosszabb kreatív munka párosul, ami a tömeggyártásnak szintén az ellentéte. “Először ismerd meg a környezeted, és meríts abból ihletet.” Az illatok pontosan le tudják képezni, ami mellett minden nap képesek vagyunk elmenni. A kiállítás nem a mainstream parfümöket célozza, inkább vissza terel minket, abba ahova a mindennapi élet rejtett szépségeit már észre sem vesszük.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://fb.me/e/3L5Rf3wxe

A helyszín akadálymentes.

A részvétel ingyenes.

Szervező: Aroma Lab

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje

Térkép

Aroma Lab
Zichy Jenő u. 1.
1061 Budapest