Erőszakmentes kommunikáció műhely

Erőszakmentes kommunikáció műhely
Erőszakmentes kommunikáció műhely
műhely
Auróra
2019. június 11. 18:00

"Az erőszakmentes kommunikáció legnagyobb hozadéka számomra azt hiszem az volt, hogy nem kell megváltoznia se neki, se nekem ahhoz, hogy közelebb tudjak kerülni azokhoz, akiket szeretek."

Ha szeretnéd kritika nélkül kimondani, ami bánt, szeretnél könnyebb szívvel nemet mondani, kevesebb ítélkezést használni és gyakrabban igent mondani a saját igényeidre,
akkor most egy a Budapest Pride keretén belül szervezett workshopon ismerheted meg az erőszakmentes kommunikáció alapjait és próbálhatod ki módszereit.

Az erőszakmentes kommunikáció nem érzelemmentes, nem indulatmentes, és nem mentes az erőtől sem. Az önmagunkon elkövetett erőszak - érzéseink elutasítása, szükségleteink figyelmen kívül hagyása, önmagunk kritizálása és megítélése - felismerésével és átalakításával megnyitja az utat egy boldogabb élet és teljesebb kapcsolatok felé.

Mit fogunk csinálni?
Intenzív és hatékony bevezetés, alkalmazás és gyakorlás lesz, interaktív és sajátélmény-centrikus:
- Megismerjük az erőszakmentes kommunikáció alapjait,
- Kipróbáljuk és alkalmazzuk a módszert játékkal és gyakorlatokkal,
- Helyzetgyakorlatokban az általatok hozott szituációkra nézünk rá az erőszakmentes kommunikáció szemüvegén keresztül, és keresünk új megoldásokat.

A programon való részvétel ingyenes, ám adományokat a helyszínt biztosító Auróra közösségi központ számára köszönettel fogadunk.

Magamról:
Pogány Anikó vagyok. Tizenöt évig közgazdászként dolgoztam különböző területeken, végül környezeti és társadalmi kérdésekkel foglalkoztam, ami a legjobban inspirált. 2004 óta foglalkozom önismerettel, személyes fejlődéssel és kommunikációfejlesztéssel csoportos és egyéni közegben. Pszichodráma vezető vagyok, coach és mediátor. Az erőszakmentes kommunikációt hatalmas lehetőségnek és hatékony módszernek tartom arra, hogy nagyobb megértést, szabadságot és felelősségvállalást vigyünk kapcsolatainkba a magánéletben és a társadalomban egyaránt.
Bővebbet LinkedIn profilomon találtok.


"Az erőszakmentes kommunikáció valójában a világ legönzőbb kommunikációja. Magamról beszélek, arról, hogy bennem mi van, és én mit szeretnék. Nem pedig arról, hogy mit gondolok rólad, és szerintem mit kéne csinálnod."

Facebook-esemény

Térkép

Auróra
Auróra u. 11.
1084. Budapest