Erőszakmentes kommunikáció - Ítélkezésmentes aktivizmus?

Erőszakmentes kommunikáció - Ítélkezésmentes aktivizmus?
Erőszakmentes kommunikáció - Ítélkezésmentes aktivizmus?
műhelybeszélgetés
Auróra
2019. július 04. 18:00

Metszetszemléletű műhely LMBTQ és más ügyek aktivistáinak és passzivistáinak. Aki tenni akar a társadalmi változásokért magánszemélyként saját életének keretei között, vagy szervezett formában aktivistaként.

Megismerjük és kipróbáljuk az erőszakmentes kommunikáció alapjait, majd a résztvevők által hozott helyzeteken keresztül kutatjuk a megközelítés lehetőségeit és korlátait az aktivizmusban.

-------

Pogány Anikó vagyok. Tizenöt évig közgazdászként dolgoztam különböző területeken, végül környezeti és társadalmi kérdésekkel foglalkoztam. Sokáig "felülről lefelé" próbáltam előrébb vinni a világot az aktivizmuson és a politikán keresztül. Ma emberekkel és kapcspolataikkal foglalkozom - önismereti és erőszakmentes kommunikációs képzéseket tartok egyéneknek és csoportoknak. Pszichodráma vezető vagyok, coach és mediátor. Az erőszakmentes kommunikációt hatalmas lehetőségnek és hatékony módszernek tartom arra, hogy nagyobb megértést, szabadságot és felelősségvállalást vigyünk kapcsolatainkba a magánéletben és a társadalomban egyaránt.

Vezeti: Pogány Anikó - Önismeret és kommunikáció

Térkép

Auróra
Auróra u. 11.
1084. Budapest