Éjfogó // Budapest Pride edition

szabadtér
Szent Gellért tér
2021. július 23. 19:20 - 21:20

Az ÉJFOGÓ egy olyan játék, amit legjobban a fogócska és az akadályverseny kereszteződéseként lehetne megfogalmazni. A cél, hogy egy adott környéken minden állomást sorrendben érintve eljuss a célig, úgy hogy ne kapjon el egyetlen fogó sem. A játék tökéletes a tájékozódási képesség fejlesztésére, az együttműködő szervezetek és a város megismerése, valamint nagyszerű szórakozás bárkinek.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://www.facebook.com/events/265661195346866/

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

A belépés ingyenes, de az eseményen becsületkassza formájában adománygyűjtés lesz.

Szervező: Kadabra

A Kadabra egy olyan nem formális szerveződés, melynek célja a közösségépítés és közösségformálás. Ezen a széles spektrumon különböző tevékenységet végzünk, legyen szó filmklubozásról, bulikról, mini fesztiválokról, ünneplésekről, szakmai workshopokról vagy akár spontán rendezvényekről. A Kadabra közösségének tagjai önkéntesek, működésének helyszíne mind a virtuális és fizikai tér és talán még több is. Keress ránk, tudj meg rólunk többet, írj nekünk! Tervezzük, szervezzük, alkotjuk azt ami nincs és hiányzik - nektek és nekünk.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje

Térkép

Szent Gellért tér
Szent Gellért tér
1114 Budapest