DIY gasztro party Steiner Kristóffal @Budapest Makery

gasztronómia
Budapest Makery
2022. július 20. 16:3022:30

Közös főzéssel ünnepelünk a legújabb vegán receptünk premier buliján! Steiner Kristóf egyik kedvenc előétele kerül fel a Budapest Makery étlapjára, amelyet bárki, kicsik és nagyok, amatőrök és profik egyaránt elkészíthetnek játékos videós applikáció segítségével. 

Az eseményen az elsők között kipróbálhatod az új receptet egy pörgős-bulis gasztro délutánon a recept ötletgazdájával, Kristóffal és Nimivel együtt főzve a dob utcai DIY étteremben! Gyere párban, hozz magaddal valakit, és szórakozzunk együtt, miközben játszva komplett öt csillagos vegan ebédet készítünk! 

Mi fog történni?

Kristóf új előétele mellé szabadon választhatsz a többi Makery-s receptje közül, amelyeket mind-mind te magad készíthetsz el, legyen az ízekkel gazdagon játszó vöröslencsés curry, a testes-krémes vörösboros töltött padlizsán vagy a laza-könnyed vegán bársony sajttorta. 

A remek hangulat és a jó társaság garantált, hiszen az év talán legszabadabb és legbulisabb Makery-s közösségi gasztro délutánjára kerül sor, ahol megmutathatod a legtutibb konyhatrükkjeidet, és ahol az sem baj, ha nem tudsz és nem szoktál főzni - az élmény és a siker garantált! Mindenkit szeretettel várunk! 

A Budapest Makery étlapján már eddig is találkozhattatok a Kristóf's Kitchen finomságaival. Újabb előrelépés az együttműködésünkben, hogy hamarosan a DIY étterem előételei között is ott lesz egy Kristóf's Kitchen recept! Részletek hamarosan 

Jegyeket vásárolni a Budapest Makery oldalán keresztül tudtok hamarosan.

A propagandatörvény megalkotói szerint a gyerekek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga. Ezesetben a szülőknek fel kell készülniük gyermekeik kérdéseinek megválaszolására, és ha szükséges, a támogatásukra. A Melegség és Megismerés program ebben nyújtott segítséget a szülőknek szóló online sorozatával. Minden alkalommal érintettek, szülők és szakemberek osztották meg tapasztalataikat és tudásukat az egyes témákban és válaszoltak a hallgatóság kérdéseire. A Pride esemény keretében összegezzük a sorozat tapasztalatait és megosztjuk a gyakran ismételt kérdéseket és a lehetséges válaszokat.

Jelezz vissza a Facebook eseményre ITT.

Belépőköteles esemény. Részletek az esemény Facebook-oldalán. A helyszín nem akadálymentes.

Szervező: Budapest Makery

A rendezvény a 27. Budapest Pride Fesztivál programsorozatának része.

A többi programért kattints IDE.

A rendezvényen a Budapest Pride Házirendje érvényes.

Térkép

Budapest Makery
Dob u. 38
1072 Budapest