Csevegős este leszbikusoknak és barátaiknak

beszélgetés
Édes Érzés
2020. augusztus 21. 18:00

Elkopott a társaságod? Szeretnél új emberekkel megismerkedni? Vagy csak kellemesen eltölteni egy szerda estét? Itt a helyed!

Az est lényege: kártyákkal irányítva az első beszélgetéseket, megtörjük a jeget, hogy utána lazán, jó hangulatban tudj társalogni, 20 percenként asztalt cserélve, hogy mindenkit megismerhess.

Neked ajánljuk, ha megkopott a társaságod, szeretnél új embereket megismerni, de nem tudod, hol és hogyan kellene, jó lenne egy kicsit gyakorolni a társalgást és ha nyitott vagy új élményekre!

Nyugi, majd mi megtörjük a jeget!

Az est elején picit besegítünk, mert nem szeretnénk, ha tizedjére kellene elmondanod, hol dolgozol, vagy épp kukán ülnél a sarokban mert nem tudod, miről is lehetne beszélgetni vadidegenekkel.

Éppen ezért kifejlesztettünk egy speciális jégtörő kártyacsomagot, amelyből minden asztalra teszünk. A kártyák segítenek elindítani a beszélgetést, feldobni a hangulatot, a folytatás rajtatok múlik!

Tapasztalataink szerint a kártyák segítségével már fél óra múlva úgy fogod érezni magad, mintha mindenkit ezer éve ismernél!

Facebook eseményhttps://www.facebook.com/events/858626457934459

Szervező: Édes Érzés Kávézó

Részvételi díj: 2000 Ft, ami magában foglalja:

  • Teljes foglalkozás, moderáció
  • 500 Ft-os italkupon
  • Welcome drink

A helyszín nem akadálymentes.
 

Térkép

Édes Érzés
Bartók Béla út 37.
1114 Budapest