Csevegős este leszbikusoknak és barátaiknak

Csevegős este leszbikusoknak és barátaiknak
egyéb
Édes Érzés
2019. június 19. 18:00

Elkopott a társaságod? Szeretnél új emberekkel megismerkedni? Vagy csak kellemesen eltölteni egy szerda estét? Itt a helyed!

Az est lényege: kártyákkal irányítva az első beszélgetéseket, megtörjük a jeget, hogy utána lazán, jó hangulatban tudj társalogni, 20 percenként asztalt cserélve, hogy mindenkit megismerhess.

Neked ajánljuk, ha megkopott a társaságod, szeretnél új embereket megismerni, de nem tudod, hol és hogyan kellene, jó lenne egy kicsit gyakorolni a társalgást és ha nyitott vagy új élményekre!

Az est elején picit besegítünk, mert nem szeretnénk, ha tizedjére kellene elmondanod, hol dolgozol, vagy épp kukán ülnél a sarokban mert nem tudod, miről is lehetne beszélgetni vadidegenekkel. Éppen ezért kifejlesztettünk egy speciális jégtörő kártyacsomagot, amelyből minden asztalra teszünk. A kártyák segítenek elindítani a beszélgetést, feldobni a hangulatot, a folytatás rajtatok múlik!

Tapasztalataink szerint a kártyák segítségével már fél óra múlva úgy fogod érezni magad, mintha mindenkit ezer éve ismernél!

AZ ESEMÉNY INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

Regisztrációs link a facebook-eseménynél.

-------

Az Édes Érzés kávézó egy olyan hely, aminek célja nem csak az, hogy a legjobb minőségű kávékkal, teákkal, csokoládékkal, kézműves sörökkel és borokkal szolgálja ki az embereket, hanem egy olyan közösségi tér, ami amellett, hogy társadalmi felelősség vállalásokat tesz, igyekszik ezt megtanítani vendégeinek. Egy olyan Biztonságos Tér vagyunk, ahol bárki otthon érezheti magát.

Vezeti: Édes Érzés

Térkép

Édes Érzés
Bartók Béla út 37.
1114 Budapest