Citromból Limonádét! - Önismereti és konfliktuskezelési workshop

Citromból limonádét
Citromból limonádét
műhelybeszélgetés
2019. június 18. 14:00 - 19:00

Te mit csinálsz ha kritizálnak?

És ha megszólnak? Ha kibeszélnek? Ha piszkálnak?

Hogyan oldod meg a konfliktusodat?

Az LMBT emberek sokkal jobban ki vannak téve bántásnak, kritikáknak, bántó célozgatásoknak vagy utalgatásoknak, negatív megjegyzéseknek, előítéleteknek, konfliktusos és nehéz helyzeteknek, ezáltal akaratlanul is van egy támadható felület amit egyéb ok nélkül is támadni lehet.

A workshop során megismerjük saját konfliktuskezelési és kommunikációs stílusunkkal, megnézzük hogy ez mikor és mennyire hatékony , továbbá  hogyan lehet a konfliktust megelőzni és kezelni, és tudatosítjuk mi is az, ami már más (rosszabb) mint egy konfliktus.

A workshop során  egy közösséget alkotunk ahol játékokat és alkotást is tervezünk, és olyan emberekkel tudsz beszélni akiket pontosan az a téma érdekel ami téged, és pont olyan, vagy hasonló szituációban van, mint te is, ezáltal is közelebb kerülhetsz a saját magadhoz és a saját magad válaszaidhoz. A program során  alkotást is készítünk amit a workshop végén haza is lehet vinni.

A workshop  olyan embereknek ajánlott akiket érdekel az önismeret, szeretnék javítani saját hatékonyságukat, szeretnének a jövőben jobban kezelni a konflitusokat és a nehéz helyzeteket.

És miért pont citromból limonádé a workshop neve?

Mert a bántó megjegyzések a kritikák olyan  savanyúak akár egy citrom, és épp itt az ideje elővenni a cukrot egy limonádéhoz :)

 

Regisztráció: szemelyisegfejlesztes2019@gmail.com

Látszám: maximum 12 fő

Helyszín: 1133 Bp., Hegedűs Gyula utca 63. földszint 12. 41-es kapucsengő

A workshopot tartja: Illés Tímea, Art&Life Coach