A szivárvány árnyékában - a B betű (is): L. Murányi Lászlóval beszélgetünk

kerekasztal-beszélgetés
Polygon, the Club Budapest, 1066, Zichy Jenő u. 6.
2022. július 02. 18:30

Miként találkozott az LMBTQ-világgal egy hetero újságíró? Miért döntötte el, hogy riportokat gyűjt, és kikkel találkozott munkája során? Hogyan látja most a biszexualitás témáját, a biszexuális emberek helyzetét? Mit gondol a téma társadalmi elfogadottságáról, jövőjéről?

Murányi László “A szivárvány árnyéka” című riportkönyve 2022 március elején jelent meg, amelyben igyekszik az LMBTQ kérdéskör minden vonatkozását végigjárni. A biszexualitás témájára koncentrálva beszélgetünk vele munkájáról, a könyvről, és arról, hogy hogyan látja az LMBTQ emberek helyzetét.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt.

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

Szervező bemutatása:  A Budapest Bi-tangok FB csoportot és közösséget 2019 júliusában alapította Vitrai Sára. Ma már több mint 200 tagot számlál. A csoport havonta találkozik, ilyenkor italok és harapnivaló kíséretében kötetlenül beszélgetünk hol mindennapi dolgokról, hol bispecifikus témákról (kövesd a programjainkat a FB oldalunkon - https://www.facebook.com/bpbitangok). A baráti, támogató légkör mellett a közösség a biszexualitással kapcsolatos témákkal és tudással is foglalkozik, ennek szellemében indult 2021ben a B3 blog - https://bpbitangok.hu/.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-27-budapest-pride-fesztival-hazirendje