4. Miskolci Pink Piknik

piknik
Csanyik-völgy
2021. július 17. 10:00

4. Miskolci Pink Piknik újra visszatér a "gyökerekhez". A Pink Piknikek a magyarországi LMBT közösség első nyilvánosan megszervezett eseményei, a Budapest Pride felvonulások előzményeiként a hazai meleg mozgalom előfutárának tekinthetőek. Az első Pink Piknikre 1992. szeptember 13-án, a Hármashatár-hegyen került sor, mintegy 300 fő részvételével. A későbbiekben, a 2000-es évek elejéig több helyszínen is megrendezték, egy idő után már az LMBT fesztiválok részeként. Ezt viszi tovább a Miskolci Melegek Baráti-köre az idén megrendezendő ezt negyedik alkalommal. Azóta közel harminc év telt el és felnőtt egy újabb generáció, nekik szeretnénk megőrizni és átadni, mint stafétát ezt az esményt.

Jelezz vissza a Facebook eseményre itt: https://fb.me/e/2dcCjzdWf

Figyelem! A helyszín nem akadálymentes!

A részvétel ingyenes.

Szervező: Miskolci Melegek

Volt egyszer egy Miskolci Mások ami több éven keresztül jól működött de az idő megtette a hatását és már a múlté lett. A szervezetek már csak ilyenek vagy fluktuálnak, vagy egyszer csak megszűnnek. A Miskolci Melegek Baráti Társasága laza kapcsolódás egymást ismerő meleg emberek köre akik jól ismerik egymást, jól érzik magukat egymás társaságában és tesznek is melegségük érdekében.

Az eseményre a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje

Térkép

Csanyik-völgy
Csanyik-völgy
3535 Miskolc