Mi ez a program?

Keressük azokat a helyeket, akik egyetértenek velünk abban, hogy egy nyitott, elfogadó, szolidáris, egymás véleményét és különbségeit tiszteletben tartó, igazságos, demokratikus alapokra és közösségi összefogásra épülő társadalomban szeretnénk élni. Ha egyetértesz velünk abban, hogy senkit sem szabad, hogy hátrányos megkülönböztetés érjen nemi identitása, bőrszíne, vallása, etnikai hovatartozása, vagyoni helyzete, vagy bármely más egyéb tulajdonsága miatt, itt a helyed! Mutassuk meg az összefogás erejét!

Ha csatlakoztok, a következőkben vehettek részt:

  • Feltüntetünk a budapestpride.hu és budapestpride.com honlapokon az LMBTQ-barát szórakozóhelyek listáján
  • Küldünk egy “Biztonságos Tér” matricát, amit kiragaszthattok az ajtótokra
  • Küldünk egy “Biztonságos Tér” jelvényt, amit elhelyezhettek a honlapotokon
  • Felkerültök azon helyek listájára, amelyek szívesen biztosítanának helyszínt egy Budapest Pride-os programnak a 2018-as Budapest Pride LMBTQ Közösségi Fesztivál során

Mit kell tenned?

Nem csak szórakozóhelyek és vendéglátóhelyek jelentkezését várjuk! Bátorítjuk a kis- és középvállalkozásokat, hogy jelentkezzenek, és ezzel mutassák ki szolidaritásukat és tiszteletüket az LMBTQ alkalmazottjaik (vagy leendő alkalmazottjaik) felé. Nagyon örülnénk, ha minden iparágból csatlakoznátok a programhoz, kutyakozmetikáktól autószerelő műhelyekig mindenkit szívesen látunk!