Lmbtqi a gyerekem! – filmbemutató és beszélgetés Debrecenben

Dátum:
2019.02.23. 15:30 - 17:00

Helyszín

Alternatív Közösségek Egyesülete
Baross utca 16.
4029 Debrecen
Akinek előbújik az LMBTQI gyermeke sokszor úgy érzi, hogy ő az egyetlen, akivel ez történik. Ezért a Háttér Társaság olyan szülőkkel beszélgetett, akik már tudják, hogy nincsenek egyedül. Ezekből a beszélgetésekből áll össze az a 22 perces kisfilm, amit Debrecenbe is elhoztunk nektek. Helyszín: Debrecen, Baross Gábor utca 16. . ( Az Istenszülő oltalma görög katolikus templom közelében lévő kis utca) A kisfilmet a Baross Gábor utca 16. szám alatt lévő civil bázison fogjuk levetíteni 2019. Február 24-én, vasárnap 17:30-tól és utána együtt átbeszéljük a témát, hozzatok magatokkal kérdéseket az előbújással kapcsolatban! Vendégünk lesz a kisfilm szereplői közül: Peksáné Gyémánt Ágnes és a Tuza Házaspár is.

Akinek előbújik az LMBTQI gyermeke sokszor úgy érzi, hogy ő az egyetlen, akivel ez történik. Ezért a Háttér Társaság olyan szülőkkel beszélgetett, akik már tudják, hogy nincsenek egyedül. Ezekből a beszélgetésekből áll össze az a 22 perces kisfilm, amit Debrecenbe is elhoztunk nektek.

Helyszín: Debrecen, Baross Gábor utca 16. . ( Az Istenszülő oltalma görög katolikus templom közelében lévő kis utca)
A kisfilmet a Baross Gábor utca 16. szám alatt lévő civil bázison fogjuk levetíteni 2019. Február 24-én, vasárnap 17:30-tól és utána együtt átbeszéljük a témát, hozzatok magatokkal kérdéseket az előbújással kapcsolatban!
Vendégünk lesz a kisfilm szereplői közül: Peksáné Gyémánt Ágnes és a Tuza Házaspár is.

Szervező:
Queerstory of Debrecen