Legyél az önkéntesünk!

Kedves Érdeklődő,

Sajnos környező országokban és itthon is növekvő koronavírusos esetszámok miatt a Budapest Pride Felvonulást idén mégsem tudjuk eredeti formájában megtartani, ezért nem tudunk több munkát biztosítani a (leendő) önkénteseinknek. A Felvonulással kapcsolatos változásokról többet tudhatsz meg itt:

Elolvasom a változásokat!

Azonban ne szomorodj el semmiképpen, mert bár a Felvonulást nem, a Fesztivál programjait meg fogjuk tartani. Válogass a 37 programunk közül és találkozzunk augusztus 14 és 23 között! Az összes programot végig tudod nézni itt:

Megnézem a programokat!

Ha azonban továbbra is szeretnéd segíteni a munkánkat, lesz rá lehetőséged évközben is: csatlakozhatsz hozzánk projekttagként, hogy a szervezői munkába bevonódva minél hamarabb el tudj kezdeni velünk dolgozni például a 2021-es Felvonuláson! A jelentkezési időszak várhatóan ősszel fog elkezdődni, figyeld majd a honlapunkat és a facebook oldalunkat! Ha feliratkozol hírlevelünkre és/vagy belépsz önkéntescsoportunkba, akkor tuti biztos, hogy nem maradsz le semmi fontosról!

Feliratkozom a hírlevélre!

Belépek a facebook csoportba!

 

Ha mindenképpen kapcsolatba szeretnél lépni velünk és önkéntességgel kapcsolatban írsz, keress minket az onkentes@budapestpride.hu e-mail címen, ellenkező esetben pedig írj nekük a következő űrlap segítségével: https://budapestpride.hu/kapcsolat

Üdvözlettel,
A Budapest Pride szervezőcsapata