Izraeli Kulturális Intézet

Az Izraeli Kulturális Intézet a világ első, és eddig egyetlen izraeli kulturális intézete, fő célja a sokarcú izraeli kultúra bemutatása és népszerűsítése Magyarországon.

Izraeli Kulturális Intézet

Az Izraeli Kulturális Intézet a világ első, és eddig egyetlen izraeli kulturális intézete, fő célja a sokarcú izraeli kultúra bemutatása és népszerűsítése Magyarországon, változatos szolgáltatásokkal, oktató és szórakoztató foglalkozásokkal, közösségépítő programok szervezésével.

Az IKI Budapest szívében, a Paulay Ede utca 1. szám alatt. található. Az 1500 négyzetméteres, négyszintes, kerttel rendelkező épület minden lehetőséget megad arra, hogy befogadó intézményként színvonalas oktatási és inspiráló kulturális rendezvényeket tarthassunk benne. A különböző méretű és funkciójú terek kialakításával olyan nyitott hangulatú és befogadó épületet kívántunk életre hívni, amely közösségszervező erővel is bír, így a programokon kívül is várja az ide betérőket, hogy együtt töltsék az időt.

Az Intézet programjainak tervezésekor legfontosabb szempontunk, hogy minél szélesebb látogatói kör számára kínálhassunk vonzó eseményeket. Legyen az nyelvtanfolyam vagy művelődéstörténeti program, koncert vagy gasztronómiai bemutató, felolvasóest vagy filmklub, esetleg gyermek program célunk az, hogy minden korosztály 0-99-ig kötetlen légkörben, a hozzá legközelebb álló módon ismerkedhessen az izraeli kultúrával.

Látogass el te is az IKIbe és vegyél részt valamelyik következő eseményünkön!

Cím

Izraeli Kulturális Intézet
Paulay Ede utca 1.
1061 Budapest, VI.