2018. Fotó: Doba Zoltán

Szeretnél menetkísérőként részt venni a 2019-es Budapest Pride Felvonuláson? Gyere el az információs napra! 

4 meghívott - 4 generáció. Közös bennük, hogy mindannyian LMBTQ emberek. De vajon mi még? Kerekasztalbeszélgetés előbújásról, elfogadásról, társasági életről és közösségekről - akkor és most.

Budapest Pride Felvonulás 2018

Nem könnyű ma Magyarországon LMBTQ embernek lenni. Egyénenként, és csapatként is érezzük, hogy ilyenkor még jobban kapaszkodunk a közös élményekbe, a pozitív eseményekbe, az inspiráló benyomásokba.

Biztonságos terek

Keressük azokat a helyeket, akik egyetértenek velünk abban, hogy egy nyitott, elfogadó, szolidáris, egymás véleményét és különbségeit tiszteletben tartó, demokratikus alapokra és közösségi összefogásra épülő társadalomban szeretnénk élni. Ha egyetértesz velünk abban, hogy senkit sem szabad, hogy hátrányos megkülönböztetés érjen itt a helyed!

ELOBUJAS.HU

Előbújás előtt állsz? Már előbújtál, de szükséged van támogatásra? Neked bújt elő valaki a baráti társaságban, családban, munkahelyeden, kicsit zavarban vagy ettől és nem tudod, hogy reagálj, vagy hogyan éreztesd a támogatásodat? Reméljük, új honlapunk segíteni fog neked!

PRIDE WEBSHOP

Webshopunkban megtalálod adományért kapható termékeinket! Folyamatos feltöltés alatt, nézz vissza később is!

Évi 80 rendezvény

20.000 fesztivál résztvevő

300 önkéntes

Hírlevél feliratkozás

* szükséges

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.

Következő programok


Budapest Pride... július 06.

Rainbow Party 2019 július 06.

Facebook