Hszien Ezoterikus Ajándékbolt - Győr

A Hszien Ezoterikus Ajándékbolttal szeretnénk a mai rohanó világban egy csepp nyugalmat, békét és harmóniát adni az embereknek.

Nevünk is a hszien az ősi Ji king szellemiségből ered, ahol a hszien nevet viselő jósjel a teljesség, az összetartozás, az egység, az egymás segítése és támogatásának megfelelője. Termékválasztékunkat szigorú szakmai odafigyeléssel és hozzá értéssel állítottuk össze. Minden darab a tiszta energiák, rezgések és szeretet jegyében kerülnek ki tőlünk. Számunkra elsődleges, hogy minőségi értéket és valós segítséget tudjunk nyújtani és adni akár termékeinkkel akár tanácsainkkal a hozzánk forduló személyeknek. A vásárlásokat szívesen egészítjük ki személyes tanácsokkal megbeszélésekkel, hogy a tökéletes eszközökkel tudjuk kiszolgálni vevőinket. Csapatunk minden tagja így komoly szakmai felkészítésen esett át és állandó továbbképzéseken vesznek részt, hogy naprakészen a legjobb szolgáltatást és segítséget tudják nyújtani.
Szaküzleteink ezeknek a szempontoknak a jegyben lettek kialakítva. Azok, akik belépnek, üzleteinkbe érezhetik a megnyugvás és megpihenés feltöltő erejét. Olyan tereket alkottunk meg, ahol az élményszerzés az elsődleges, lehetőséget adva arra, hogy megpihenjenek és feltöltődjenek mindazok, akiknek arra szükségük van.

Cím

Hszien Ezoterikus Ajándékbolt - Győr
Teleki László utca 8.
9022 Győr