Szabad-e vagy? Indul a fesztivál!

Szabad-e vagy? Indul a Budapest Pride Fesztivál (2017. június 30. - július 9.)

2017. június 30-án hivatalos megnyitó ünnepséggel veszi kezdetét a 22. Budapest Pride LMBTQ (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer) Fesztivál. A rendezvénysorozat idei mottója: “Szabad-e vagy”, ami felhívja a figyelmet arra, hogy az LMBTQ emberek Magyarországon nem rendelkeznek azonos jogokkal, nem tudnak szabadon és biztonságban élni.

28 helyszínen 53 programmal érkezik a 22. Budapest Pride LMBTQ Fesztivál. Sokan nem tudják, de a Budapest Pride Felvonulást minden évben egy tíznapos kulturális fesztivál előzi meg, ahol,  LMBTQ közösség tagjai (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer) szervezik a különböző programokat.

Programok: http://budapestpride.hu/fesztival

On-line jegyelővétel a Rainbow Party 2017 (2017. július 8.)

2017-ben a szabadság nevében, sok újdonsággal vár a Rainbow party! Hang és látvány 4 teremben!  Kapunyitás: 22:00! Vedd meg belépődet online és kerüld el a sorban állást! https://tixa.hu/rainbow-party_durerkert

▼Titkok kertje▼: llll ✘ Mettyu & Kali
▼Seholsziget▼: Küss Mich pres: Sirius & Darktunes (AT, Vienna)
✘ Mesterházy ✘ Splatter & Gördön
▼Üveghegy▼: VIBE
▼Liliomkert▼: Random Order (CAN, Toronto) ✘ !Szkafander

Sikeres adománygyűjtő kampány! Köszönjük!

A ti segítségetekkel 21 nap alatt 1 401 500 forint adományt gyűjtöttünk össze az adhat.hu oldal Adjuk össze kezdeményezés részeként!

https://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Budapest_Pride_Adj_a_szabadsagra

Ahhoz, hogy ezt a munkát tovább folytathassuk és egyre közelebb kerülhessünk egy olyan világhoz, amelyben jó élni, most a te segítségedre is szükség van. Segíts nekünk abban, hogy megtarthassuk függetlenségünket és a jövőben is kompromisszumok nélkül, szabadon dolgozhassunk a céljainkért. Támogasd lehetőségedhez képest a Budapest Pride-ot: http://budapestpride.hu/tamogass/adomany

Budapest Pride Felvonulás (2017. július 8. 15:00)

A Budapest Pride Felvonulás a nyár egyik legszínesebb eseménye, egy olyan ünnepnap, amit felszabadultan tölthet együtt az óriási tömeg, akiknek fontos a szabadság, az elfogadás, az egyenlőség, és az emberi jogok. Állj ki velünk július 9-án a Budapest Pride Felvonuláson egy igazságosabb világért!

Találkozó: 2017. július 8. 15:00
Hol: Kossuth tér

További információk: https://www.facebook.com/events/637904736413747/

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező mező