Zenés járművek a 27. Budapest Pride Felvonuláson

A menet elején a Pride Kamionon Steiner Kristóf és Nimi zenél, őket az Egyes Számú Zászló Osztó Kerékpárunk követi. A Techno Műhely repertoárjába a soundcloud-on is belehallgathattok, de élőben is várnak titeket a harmadik helyen! Semmiképpen ne hagyjátok ki a Tilos Rádió autóját sem! A Momentum Mozgalom tehergépjárműve tavaly is népszerű volt a tánczene kedvelőinek körében, idén ismét eljönnek, hogy felpörgessenek benneteket! A Magyar Telekom egy menő zenés biciklit küldött, reméljük tetszeni fog, és rá tudtok kapcsolódni. A Publicis Groupe egy francia reklámtársaság, reméljük tetszik majd, amit “árulnak”! 

A meteorológusok már előre figyelmeztettek minket, hogy akár 35-37 fok is lehet aznap, ha árnyékot kerestek még a Szabadság tér előtt, a 25 méteres szivárvány zászlónk alatt biztos találtok megatoknak helyet! Fatma idén sem cserélte le a biciklijét yacht-ra, ahogy korábban, most is kimelkedő lesz a hasznosanyag kibocsátása az ütemek tekintetében!

Az MTV teherautója bizonyosan átmozgatja majd a környezetét, őket követi a Második Számú Zászló Osztó Kerékpár. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt szerelvényét se hagyjátok ki, örök élettel és ingyen sörrel készülnek ismét. A Toldiból már néhányan ismerhetitek a Butterfly: Queer Rave-et, most majd még többen megszeretitek őket! 

A menet végén halad majd a Sziget kocsija, elhozza nektek a klasszikus fesztivál hangulatot, valamivel kisebb méretben de nem kevesebb hangulattal! Ha arra jártok, a Magyar Szocialista Párt, Európai Szocialisták Pártja és Rainbow Rose kamionjának műsorába is hallgassatok bele!

Sokan lesznek a zenészeink, felrobbantják majd a Duna-partot, nektek csak arra kell figyelnetek, hogy jól érezzétek magatokat, és hogy ne essetek a kerekek alá!