Vegyél részt kollégáiddal együtt a 28. Budapest Pride Felvonuláson!

Egy befogadó, sokszínű munkahelyen dolgozol és erre nagyon büszke vagy? Meg szeretnéd mutatni LMBTQ munkatársaidnak, hogy a ti cégeteknél felvállalhatják önmagukat? Vagy éppen LMBTQ munkavállalóként ismertetnéd meg a kollégáidat azzal, hogy miről is szól a Pride?

Akkor jelentkezzetek a 28. Budapest Pride Felvonulásra, ami idén július 15-én lesz! A korábbi években 50-nél is több csoport és 10 jármű erősítette a felvonulást, idén pedig még több céges és non-profit szervezetet szeretnénk látni a résztvevők között. Szóval legyen szó kis hazai vállalkozásról vagy éppen a legnagyobb multik egyikéről - gyertek ti is és mutassátok meg mindenkinek, hogy milyen is egy befogadó munkahely!

Regisztráljatok és vonuljatok csapatban!

Hozzatok transzparenseket, zászlókat és sok-sok embert a csapatotokba, hogy ti legyetek a legláthatóbbak a tömegben. Mi pedig a Budapest Pride honlapján feltüntetünk a regisztrált csoportok között és felolvassuk a neveteket a színpadon a felvonulás után, hogy tovább növeljük a láthatóságotokat. Mutassátok meg a Budapest Pride Felvonuláson, hogy milyen sokszínű csapat vagytok.

A Budapest Pride Felvonuláson való részvétel mindenkinek ingyenes, de a megrendezése rengeteg költséggel jár. A céges csoportokat arra kérjük, hogy 200.000 forint adománnyal támogassák a felvonulás megszervezésének költségeit. Adományozásra a regisztrációs űrlap végén van lehetőség.

Itt találjátok a csoport regisztrációs űrlapot!

Jelentkezési határidő: 2023. június 17., szombat éjfél

Járművel jönne a csapatod a felvonulásra? 

Ragadd meg az alkalmat és csatlakozz járműindítóként a 28. Budapest Pride Felvonuláshoz! A legbulisabb formában akkor tudod kifejezni az egyenlőségbe és sokszínűségbe vetett hited, ha indítasz egy járművet a felvonuláson (pl. teherautó, tuktuk, riksa). Ne hezitálj, szerezz egy járművet, díszítsd fel, szóljon róla a zene és bulizzunk együtt a felvonuláson!

Itt tudtok jelentkezni járműindítóként!

Felmerülő kérdések esetén, írjatok a felvonulas@budapestpride.hu e-mail címre! Kérjük, segítsétek a munkánkat azzal, hogy a tárgyban feltüntetitek a szervezetetek/csoportotok nevét és a választott részvételi lehetőséget (jármű indítás, csoport regisztráció).