Ünnepeld velünk az Előbújás Napját 2017-ben is!

Ünnepeld velünk az Előbújás Napját! 

1. Oszd meg velünk a történetedet!

Előbújásoddal többet teszel az elfogadásért, mint azt hinnéd. A magyarok negyede ismer leszbikus, meleg vagy biszexuális embert, és a személyes ismeretség nagyon sokat számít a jogegyenlőségi, jogkiterjesztési kérdések támogatottsága szempontjából. Mai kiállásod pedig holnap másokat buzdíthat ugyanerre! 

Te is megosztanád velünk előbújásod történetét? Kattints ide!

2. Hívd fel mások figyelmét! 

Az előbújásra nem csak október 11-én kell felhívni a figyelmet. Látogasd meg az Aurórát nyitvatartási időben október 12-től, markolj fel pár matricát az ajtó mellől, és ragasztgass te is figyelemfelkeltő üzeneteket mindenhová!

Szívesen látnád plakát formában is a képeket a városban? Támogass minket, hogy jövőre valósággá válhasson egy plakátkampány is! Kattints ide!

3. Találkozz velünk…

… és tudd meg, mi bántja Gabit! Október 11-én 14.00 és 19.00 óra között érdeklődő ismerőseiddel érdemes a Madách tér felé sétálnod, mert kitelepülő meglepetés-előadásunkkal pont az olyan emberekhez fogunk szólni, akiknek kérdései vannak az előbújással kapcsolatban. Gyere el a barátaiddal és vegyél részt egy szórakoztató érzékenyítő programban!

4. Neked bújtak elő?

Sokszor annak is szüksége lehet egy biztonságos térre, akinek előbújnak, hogy megoszthassa érzéseit másokkal. Különösen igaz lehet ez szülőkre, családtagokra. Ha szívesen beszélgetnél olyan emberekkel, akik már átélték gyerekük, rokonaik előbújását, látogasd meg a Támogató Szülők Csoportját a Szabadság térenoktóber 11-én 17.00 órától!

5. Ne feledkezz meg más csoportokról sem!

A mozgalmas ősz kirekesztett csoportok közös fellépése a jogaikért, mert szolidaritást vállalunk egymással mi szegénységben és lakásszegénységben élők, romák, fogyatékkal élők és LMBTQI emberek. Gyere el a Budapest Pride-dal együtt te is minél több eseményre és mutassuk meg, hogy csak együtt vagyunk erősek!

A képek a Geometry Global munkái