Teázzunk és nézzünk filmet együtt!

teázzunk-es-nezzunk-filmet-egyutt

#ten #ten2018 #tdor #tdor2018

Megemlékezésünket* követően egy közös teázásra és filmnézésre invitálunk Benneteket! Sokféle finom és ízletes tea között tekinthetitek meg az Első látásra (Boy Meets Girl) 2014 című filmet!

Időpont: 2018. november 18., 17:00-19:30

Helyszín: Auróra, nagyterem (1084 Budapest, Auróra utca 11.)

A rendezvény teljesen ingyenes, ellenben regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni ezen a linken tudtok: https://goo.gl/forms/ywx7fkt21Yw5Pj7z1

“Történetünk szereplője három huszas éveiben járó kentucky-i fiatal: Robby, legjobb barátja, a gyönyörű transznemű lány, Ricky és Francesca, akihez Ricky első találkozásuk után vonzódni kezd. A film egy modern mese, amely tudatosan és érzékenyen bontja le a társadalmi nemek és szexuális orientációk hagyományos határait.” forrás: port.hu

A film után egy 10 perces szünetet követően körbe ülünk és beszélgetünk a filmről.

A közös teázás és filmnézés facebook eseményét itt éred el: https://www.facebook.com/events/325123211376574/

*Ezt az eseményt megelőzően megemlékezünk azokról a transznemű emberekről, akik transzfób gyilkosság áldozatai lettek. Több infót az alábbi linkeken találsz:

Arról, hogy mi az a Transznemű Emlékezés Napja, itt olvashatsz bővebben: https://budapestpride.hu/hirek/a-transznemu-emlekezes-napjarol

Ezen esemény résztvevői megjelenésükkel elfogadják és hozzájárulnak, hogy róluk az esemény során fényképek készüljenek, illetve hogy azok a Budapest Pride online/offline kommunikációs felületein felhasználásra kerülhessenek.

teázzunk-es-nezzunk-filmet-egyutt