Tanulj szabadon! - Tegyél te is az LMBTQ közösségért

Jelentkezz és juss be Magyarország legmenőbb LMBTQ konferenciájára, a Budapest Pride Szabadegyetemre, és legyél te is aktív tagja az LMBTQ közösségnek!

Ezekről a témákról biztosan szó lesz:

  • hogyan, honnan indult az LMBTQ mozgalom,
  • hol tart most, és milyen a helyzet ma Magyarországon,
  • hogyan kell közösséget szervezni, projektet vezetni,
  • hogyan hirdesd és népszerűsítsd a rendezvényeidet és 
  • hogyan bonyolíts le egy általad szervezett eseményt.

Csatlakozz a Facebook eseményhez: https://www.facebook.com/events/3923429567673433

Pályázd meg az 50 férőhely egyikét a lenti űrlap kitöltésével, hogy 2020. november 14-15-én te is részt vehess Magyarország legmenőbb és legszabadabb egyetemének első szemeszterén. Ne aggódj, itt nem kell krediteket gyűjteni, csak magadba szívni minden tudást!

A Budapest Pride Szabadegyetem célja olyan vidéken élő emberek segítése és képzése, akik szeretnének tenni az LMBTQ közösségért, szeretnének saját településükön is eseményeket, közösséget szervezni, de egyedül nem tudják, hogyan kezdjenek bele. Ehhez adunk nektek egy kezdő löketet, egy alaptudást, hogy aztán a saját lábatokra állva folytassátok a munkát, és tegyük Magyarországot egy elfogadóbb hellyé a közösségünk számára.

Ha bekerültél a Szabadegyetem résztvevői közé, akkor szállást, (2 éjszaka, november 13-15.), útiköltséget és napi egy étkezést biztosítunk számodra.

Jelentkezési határidő: 2020. október 11., vasárnap éjfél

Folyamatosan figyeljük az aktuális, vírushelyzetre vonatkozó szabályozásokat és a fejleményekről azonnal értesítjük a jelentkezőket. A változtatás jogát fenntartjuk.

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, csak kattints erre a gombra és töltsd ki a jelentkezési űrlapot:

Beiratkozok a Szabadegyetemre!