Támogass minket!

Egyszeri átutalással

A Szivárvány Misszió Alapítvány bankszámlaszáma:

 • OTP Nyrt. 11713005-20375733
 • Bank neve: OTP Bank Nyrt.
 • SWIFT: OTPVHUHB
 • IBAN: HU31117130052037573300000000

Támogatásod után írj az adomany@budapestpride.hu címre.

Rendszeres átutalással PayPalon keresztül (PayPal regisztráció szükséges!):

Ha van PayPal regisztrációd, akkor a gomb megnyomása utáni képernyőn az űrlap tetején ezt a lehetőséget kell választanod: "I already have a PayPal account." Ezután csak be kell lépned és rögzítheted a rendszeres utalást. Ha nincs még PayPal regisztrációd, a "I need to create a PayPal account (where available)." lehetőséget kell választanod (ez az alapértelmezett választás). Meg kell adnod az adataidat, és a regisztráció befejezése után rögzítheted a rendszeres átutalást.

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki, milyen összeggel szeretnél támogatni minket havonta.

Rendszeres banki átutalással az internetbankodon keresztül:

Amennyiben igénybe szoktad venni bankod internetes felületét, néhány kattintással beállíthatod, hogy rendszeres támogatója legyél a Budapest Pride munkájának. A megfelelő felületen (ld. alább) csupán meg kell adnod a Szivárvány Misszió Alapítvány, (a Budapest Pride szervezője) adatait, valamint azt, hogy milyen rendszerességgel szeretnéd 1000/2000/5000 Ft-tal, vagy bármilyen összeggel támogatni programjainkat.

FONTOS: az első adományozásodkor írj egy emailt a neveddel az info@budapestpride.hu címre, hogy rendszeres támogatás esetén a hatodik hónap után felvehessünk a tagok közé, és elérhetőséged segítségével kaphasd a hírlevelünk/meghívókat!

A baráti kör tagjának számít, aki egy évben legalább 15 ezer forinttal, vagy legalább fél éven át havi állandó adománnyal támogatja munkánkat.

A Szivárvány Misszió Alapítvány bankszámlaszáma:

Szivárvány Misszió Alapítvány

OTP Nyrt. 11713005-20375733

Bank neve: OTP Bank Nyrt.

SWIFT: OTPVHUHB

IBAN: HU31117130052037573300000000

rendszeresség: havonta

összeg: 1000/2000/5000 Ft

Támogasd munkánkat adód 1%-ával

Természetesen lehetőség van a Budapest Pride munkájának támogatására akkor is, ha nem áll módodban rendszeres összeggel támogatni programjainkat, vagy esetleg más módon szeretnél hozzájárulni a szervezet sikeréhez. Ezekről bővebben olvashatsz honlapunkon.

Technikai tudnivalók

Összeszedtük, melyik banknál hogyan érhető el a rendszeres átutalás felülete. Ha bármilyen technikai nehézségbe ütközöl, írj nekünk az info@budapestpride.hu-ra és igyekszünk segíteni.

MKB Bank

Lépj be azonosítóiddal, majd a bal oldali menüben válaszd az Átutalások, befizetések pontot, onnan pedig az Állandó átutalások felületre menj. Állandó forint átutalási megbízás felületen add meg a megfelelő adatokat és utalási paramétereket.

Erste Bank

Ha beléptél, felül megtalálod a Pénzügyi megbízások menüpontot, ahonnan a Rendszeres megbízásokhoz lépj tovább. Jobb oldalon fogod látni az Új megbízás létrehozása gombot. Ezután a “Kérjük, válasszon számlát!” instrukciónál a “Más számára” opció kiválasztása után add meg a szükséges információkat.

OTP

Ahogy belépsz Internatbankos felületedre, a bal oldali menüsorban válaszd a Bankszámla pont alatt az Utalások, majd a Belföldi forint átutalás pontokat. Add meg az átutalás adatait, gyakoriságát.

CIB

Ha beléptél, keresd meg a Szolgáltatások lenyíló menüt bal oldalon fent, majd innen menj tovább az Átutalás, azon belül a Rendszeres, majd innen a Megbízás pontra. Itt tudod megadni a szükséges adatokat.

K&H

Válaszd belépés után fent az Utalás indítása pontot, majd a Rendszeres utalás ikonra kattintva add meg a partner adatait, az ismétlődés paramétereit. (IBAN számra lesz szükséged.)

Budapest Bank

Lépj be a netbankodba és a baloldali menüsorban válaszd a Rendszeres megbízások pontot. Itt tudod beállítani, hogy mikortól, meddig, milyen gyakran, hányadikán szeretnéd, ha az utalásod megtörténne.

UniCredit

Belépés után bal oldalon a Megbízások menüpontnál válaszd az Új megbízást, majd az Állandó megbízásokat. Vidd be az adatokat, az időpontot, a gyakoriságot.

Raiffeisen

Lépj be Direktnet azonosítóval és a bal oldali menüben válaszd ki az Állandó átutalás fület. A megjelenő új oldal jobb felső sarkában nyomd meg a sárga Új állandó átutalási megbízás gombot, majd a Bevitel gomb használatával add meg az adatokat, utalás gyakoriságát: havi, és a kívánt összeget.

Miért támogasd a Pride-ot?

 • Mert egy kis segítséggel is hozzájárulhatsz nagy dolgok eléréséhez/megvalósításához
 • Mert szeretnél tenni az elfogadásért, a jogegyenlőségért és egy jobb világért.
 • Mert ismered a Pride szervezőit, és tudod, hogy a támogatások jó célokat szolgálnak, felhasználásuk átlátható.
 • Mert fantasztikusan érezted magad a felvonuláson, a filmfesztiválon és a több tucat programon, amit a Pride szervezett.
 • Mert fontosnak tartod a közösségépítést, az LMBTQ emberek társadalmi láthatóságát.
 • Mert a legjobb barátod is a közösséghez tartozik és fontosnak tartod, hogy lehetőségeidhez képest támogasd őt.
 • Mert neked is van LMBTQ családtagod és fontosnak érzed, hogy kimutasd neki támogatásodat.
 • Mert egy olyan célt támogathatsz, ami nagyon kevés figyelmet kap a társadalomban.
 • Mert a Budapest Pride egy ismert, jól működő szervezet és képes arra, hogy megvalósítsa céljait.
 • Mert jó érzéssel tölt el, hogy egy fontos célt támogathatsz, és ezáltal jobbá válhat a világ.

Mik a tagság előnyei?

A Budapest Pride baráti körének tagjai egy erős és összetartó közösséghez tartoznak.

Negyedévente találkozhatsz a hozzád hasonló elhivatott és összetartó emberekkel, akik fontosnak tartják, hogy a hazai LMBTQ mozgalom továbbra is az államtól és pártoktól függetlenül működjön.

Győződj meg magad, hogy jól használjuk fel az adományod! Támogat ásod felhasználásáról részletes, de közérthető beszámolót kapsz, ha feliratkozol a támogatói hírlevélre.

A Pride barátai meghívottként, ingyenesen vehetnek részt a Budapest Pride által szervezett Rainbow Party-n és a nyári fesztivál nyitóbuliján. Ünnepeljük együtt a sokszínűséget a Pride előtt, alatt és után!

Érezd magad igazán különlegesnek! A Budapest Pride Kulturális fesztivál hivatalos megnyitójára névre szóló meghívót küldünk a megadott postacímedre és kedvenc filmedet a Pride vendégeként nézheted meg a Filmfesztiválon!

Milyen szervezet a Budapest Pride?

A Budapest Pride egy államoktól, pártoktól, cégektől független civil szervezet, ha úgy tetszik: aktivista csoport. Fizetett alkalmazottak nélkül, társadalmi munkában dolgozunk. Egy olyan világért dolgozunk, amely elnyomástól mentes, ahol a sokszínűség érték, amelyben teljes az LMBTQ emberek társadalmi elfogadottsága, ahol a homofóbia, a transzfóbia, a rasszizmus vagy a szexizmus a társadalom teljes elutasításával találkoznak. Egy olyan világot szeretnénk, ahol a társadalom nem kényszerít tagjaira normákat, ahol félelem nélkül, szabadon élhetünk, az emberek elfogadják magukat és egymást, és az emberek között a partnerség és az együttműködés a jellemző. Szóval egy jó világért dolgozunk, ahol jó lenni, ahol jó élni.

A Pride összes eseményét egy tucatnyian, önkéntes aktivistákként szervezzük, munkánkért nem kapunk semmilyen fizetést vagy ellenszolgáltatást. Viszont nagyon sok lelkesítést kapunk a közösségtől és barátainktól. Évente egyre többen vesznek részt az egy hetes nyári fesztiválon és a felvonuláson, a kulturális programok közül egyre több teltházas, és növekszik az év közben megrendezett programok, például a filmfesztivál népszerűsége is. Ahhoz, hogy ezt a munkát tovább folytathassuk és egyre közelebb kerülhessünk egy olyan világhoz, amelyben jó élni, most a te segítségedre is szükség van. Segíts nekünk abban, hogy megtarthassuk függetlenségünket és a jövőben is kompromisszumok nélkül, szabadon dolgozhassunk a céljainkért. Csatlakozz a Budapest Pride baráti köréhez, támogasd lehetőségedhez képest a Budapest Pride-ot és élvezd a tagság előnyeit.