Szívzárványok - Felolvasómaraton a Centrál Színházban - Pályázati felhívás

Rövid történetek mai magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberi sorsokról.

Van egy fontos történeted? Szeretnéd, hogy több száz ember hallhassa a gondolataidat? Elmesélnéd egy coming out sztoridat? Esetleg írnál téged LMBTQ emberként ért vagy érő atrocitásokról, kirekesztésről, gyűlöletbűncselekményről? Visszaemlékeznél az első csókra, az első szerelemre, az első csalódásra? Írd meg egy személyes történeted 4-5000 karakter terjedelemben (1-2 oldal), és a legjobbakat meghallgathatod a Centrál Színház színészeitől, vagy ha szeretnéd, akár te is felolvashatod a szövegedet május 9-én az LMBTQ Felolvasómaratonon!

Ha Te nem vagy LMBTQ ember, de a családodban, baráti körödben, osztályodban, munkahelyeden már tanúja voltál előbújásnak vagy zaklatásnak, meséld el nekünk a Te szemszögedből!

Nem vagy kimondottan a szavak embere, de otthonosan mozogsz a fotózás, vagy a képzőművészet terén? Küldj be digitálisan bármilyen, a témához kapcsolódó pályamunkát, és a legjobbakat kivetítjük a felolvasómaraton során!

Amatőr és profi szövegeket, fotókat, alkotásokat egyaránt várunk!

Beküldési határidő: 2016.03.31.
Beküldési cím: kultura@budapestpride.hu

Kérünk, írd bele a tárgyba a “szívzárványok” szót!

Az esemény a Centrál Színház, a Budapest Pride, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság, és a Szimpozion Egyesület szervezésében valósul meg.