Segítsetek, veszélyben a jövő évi filmfesztivál!

Kedves Barátaink, Kedves Filmfesztivál-kedvelők!

Segítsetek, veszélyben a jövő évi filmfesztivál!

Januárban ismét megrendeztük a Budapest Pride LMBTQ filmfesztivált, méghozzá 20. alkalommal. 50 önkéntes, több mint 30 film, kerekasztal beszélgetések, filmquiz és buli várta az 1600 látogatót.

Sajnos a befektetett munka, a kiemelkedő látogatottság és a sok adomány ellenére a számok azt mutatják, hogy hatalmas anyagi veszteséggel zárult a rendezvény. Szeretnénk, ha minden támogatónk számára átláható lenne, mire és hogyan használtuk fel a bevételeinket és az adományokat. Az alábbi ábrán láthatjátok, hogyan alakultak a filmfesztivál kiadásai és bevételei. Sajnos a veszteség több, mint 1,8 millió forint. Ennyi hiányzik ahhoz, hogy a rendezvény önfenntartó és újra megrendezhető legyen.

Ezért kérünk Titeket, hogy támogassatok minket lehetőségeitekhez mérten és legyetek ti is a Budapest Pride baráti körének tagjai, rendszeres havi adományotokkal! Mi nagyon szeretnénk, ha jövőre is lehetne filmfesztivál, reméljük, hogy Ti is.

Ha van PayPal regisztrációd, akkor a gomb megnyomása utáni képernyőn az űrlap tetején ezt a lehetőséget kell választanod: "I already have a PayPal account." Ezután csak be kell lépned és rögzítheted a rendszeres utalást. Ha nincs még PayPal regisztrációd, a "I need to create a PayPal account (where available)." lehetőséget kell választanod (ez az alapértelmezett választás). Meg kell adnod az adataidat, és a regisztráció befejezése után rögzítheted a rendszeres átutalást.

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki, milyen összeggel szeretnél támogatni minket havonta.