Segíts minket személykísérőként a Felvonuláson!

Jók a kommunikációs készségeid, esetleg még angolul is beszélsz? Olyan önkéntes pozíciót keresel, amiben emberekkel kell foglalkoznod? Abban vagy a legjobb, hogy embereket ismerj fel, szólíts meg és igazíts el?

Segíts te is a különböző helyekről érkezők körül (nagykövetségek, vidékiek, regisztrált csoportok) és legyél személykísérő! Csatlakozz önkéntesként az 25. Budapest Pride Felvonulásra, és dolgozz együtt egy barátságos csapattal augusztus 22-én!

A személykísérőket keresünk a Felvonulás napján különböző helyszínekre:

  • A csoportként érkező résztvevők eligazításához, a számukra készített táblákhoz, amivel a láthatóságukat növeljük a felvonulás során (ez a feladat a felvonulás előtt és után maximum 1-1 órát vesz igénybe);
  • A vidéki pályázatunk nyerteseinek koordinálásához: egy nagyobb csapatot kell összefogni és eljuttatni a felvonulás kezdőpontjához (ez a feladat a felvonulás kezdetéig tart, kb 1 órás munkával jár a felvonulás kezdetéig);
  • A felvonulás előtti, nagyköveteknek szóló fogadás lebonyolítására: helyszín előkészítése, nagykövetek fogadása, program lebonyolításához asszisztálás és a résztvevők átkísérése a felvonulás kezdőpontjához (ez a feladat összesen kb. 2 órát vesz igénybe).

Fontos, hogy csak akkor tudsz munkába állni a Felvonulás napján, ha korábban részt vettél egy személyes találkozón és tréningen, illetve eligazításon, ahol megtudod a számodra szükséges és legfontosabb információkat ahhoz, hogy a lehető legjobban tudd elvégezni, amit elvállalsz.

Önkénteseink munkáját meghálálva Budapest Pride-os pólót és 18 év felett ingyen belépőt biztosítunk a Felvonulást követő a Rainbow Partyra.

Mit gondolsz? Lennél személykísérő?
Kattints az alábbi gombra, majd töltsd ki az űrlapot!

Én is személykísérő leszek a Felvonuláson!

Ha kitöltötted az űrlapot, csatlakozz a Budapest Pride önkéntes csapatához és lépj be az alábbi facebook csoportba!

Csatlakozom a facebook csoporthoz!