Pride Acedemy: Mentális egészség az LMBTQ közösségben

Pride Academy előadás LMBTQ fiatalok mentális egészsége

Zaklattak már a suliban, munkahelyeden? Félsz előbújni a családodnak, nem tudod, hogy melyik barátodnak mondhatnád el, és melyiknek nem? Nem találod a közegedet, egyedül érzed magad, gyakran érzed magányosnak, vagy reménytelennek a helyzetedet?

LMBTQ-témákra szakosodott pszichológusokkal beszélgetünk majd az iskolai bántalmazásról, a szerfüggőség veszélyeiről, a coming out-ról, és bármiről, amiről kérdezitek őket.

A színpadon:

  • Lászlóffy Julianna, klinikai szakpszichológus
  • Németh Ádám, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciójának elnöke
  • a Háttér Társaság Lelki egészség programjának kollégája

További előadók hamarosan!

Beszélgessünk együtt egy biztonságos közegben az LMBTQ fiatalok mentális egészségéről. Fontos, hogy tudjátok: nem vagytok egyedül, és együtt tudunk megoldásokat keresni a felmerülő kérdéseitekre.

 

Helyszín: L'Office, Budapest, Paulay Ede u. 55, 1061
Dátum: 2019.05.08. 19:00
Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://www.eventbrite.com/e/pride-academy-kinek-mondjam-el-mentalis-egeszseg-az-lmbtq-kozossegben-tickets-61099383902

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/586650995181792

 

A Pride Academy egy havi rendszerességű eseménysorozat, ahol LMBTQ embereket érintő érdekes témákat hozunk nektek, olyan előadókkal, inspiráló előadókkal. A Pride Academy összes eseménye ingyenes, és regisztrációköteles. A regisztrációs linket mindig az aktuális eseményben találjátok.

Ne maradj le semmiről: értesülj az új előadásokról, és regisztrálj 24 órás elsőbbséggel a legújabb eseményre - lépj be a Pride Academy Club Facebook csoportba: https://www.facebook.com/groups/prideacademyclub/

 

Pride Academy előadás LMBTQ fiatalok mentális egészsége