Play it proud - Pörgesd a dalod a Pride-on!

Play it proud!

Pörgesd a dalod a Pride-on!

 

Írj dalt a 2016-os Budapest Pride LMBTQ Fesztiválra!
Légy lelkes amatőr vagy tapasztalt öregróka, dolgozz csapatban vagy szólóban, játssz vad, hörgős metált, nosztalgikus sanzont, az arcunkra mosolyt csaló reggae-t, fülbemászó popot, eszeveszett ritmusú punkot, improvizatív jazzt, szívbemarkoló népzenét, laza country-t, szabadszájú rapet, összebújós soult, vagy súlyos bluest, a Budapest Pride csapata hallani akar téged! Mutassuk meg a zenén keresztül, hogy milyen sokszínűek vagyunk!

Díjazás:
- felkerülhettek a legjobb dalokból készült virtuális lemezre.
- az a dal, amely a legjobban belopja magát a szívünkbe, a 2016-os Budapest Pride Fesztivál hivatalos dala lehet.

Jelentkezés módja:
A dalokat töltsétek fel Soundcloud csatornátokra, és a linket küldjétek be az alábbi űrlapon.
Egy csatornáról több dallal is nevezhettek, de ezeket egymástól függetlenül fogjuk értékelni. A pályázatra beküldhettek már korábban megjelent, illetve átírt saját dalokat is, ám az elbírálása során előnyben részesítjük a kifejezetten erre a pályázatra írt dalokat.

Kiválasztás módja:
A szakmai zsűri és a Budapest Pride csapata teszik közzé, hogy melyek azok a dalok, amelyek felkerülnek a válogatáslemezre, illetve, hogy melyik dal lesz a 2016-os Budapest Pride Fesztivál hivatalos dala.

Beküldési határidő: 2016.05.31.

Kapcsolat: kultura@budapestpride.hu

Írj dalt, és tegyél aktívan azért, hogy egy olyan országban élhessünk, ahol teljes a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, és queer emberek társadalmi elfogadottsága. Lépjünk fel együtt a homofóbia, a transzfóbia, a rasszizmus, és a szexizmus ellen! Csatlakozz, és légy szerves része a 2016-os Budapest Pride LMBTQ Fesztiválnak!