Megosztjuk az erőt - Miskolc

Április 13-án érkeztünk meg Miskolcra, hogy Nyíregyháza után itt is találkozhassunk egy közösségi fesztivál tréning keretei között a helyi aktivistákkal. A helyi szervezet, a Melegek Miskolcért Egyesület nagy lelkesedéssel vetette bele magát a munkába.

Az első nap a helyi nehézségekről és lehetőségekről, térségi összefogásról, valamint a közösségépítés, az online kommunikáció és a rendezvényszervezés trükkjeiről beszéltünk. A témákban a tavalyi év során több tudástárat is készítettünk, amik itt megtalálhatóak.

A hétvégét egy kitelepüléssel zártuk Miskolc egyik népszerű terén, ahol több arra járóval is sikerült beszélgetnünk a Melegek Miskolcért munkájáról.

Miskolcon a Pride hónap során filmvetítéssel, irodalmi esttel és piknikkel készülnek, amihez a Budapest Pride Szolidaritási Alap anyagi segítséget is tudott nyújtani.

Nagyon köszönjük a kedves fogadtatást, a folyamatos, osztatlan figyelmet és együttműködést! Sok sikert kívánunk a jövőbeni programokhoz, és reméljük, hamarosan újra találkozunk!
 

Vedd fel a kapcsolatot a szervezettel a városodban!

Miskolc: https://www.facebook.com/masokmiskolcert/

Szeged: https://www.facebook.com/SzegediLMBT/ info@szegedilmbt.hu

Kecskemét: https://www.facebook.com/lmbtq.kecskemet/  info@cifralmbtq.hu

Nyiregyháza: https://www.facebook.com/Lmbtqi-Sz-Sz-B-megye-2005922803035143/ nyiregyhaza.lmbt@gmail.com