Megcsináltuk, a koronavírus ellenére is sikerrel járt a gyűjtés!

Megcsináltuk! A koronavítus ellenére is sikerrel zártuk a szolidaritási alap adománygyűjtési kampányát és ez mind nektek köszönhető!

Immáron 4. alkalommal zártuk sikeresen a Budapest Pride Szolidaritási Alap adománygyűjtését, így idén is segíthetjük a Budapesten kívüli városokban az LMBTQ szervezetek és aktivisták munkáját.

2020. december 7. és 2021. január 11. között, szokásosan az adjukossze.hu-n indítottuk el adománygyűjtési kampányunkat. A 700. 000 forintos célt elképesztően gyorsan, január 4-én, a gyűjtés zárása előtt  7 nappal értük el! A gyűjtés végül 712. 000 forinttal zártuk. A gyűjtött összeget pályázat útján vidéki szervezetek és csoportok között osztjuk szét, hogy városukban az általuk szervezett közösségépítő  rendezvényekkel csatlakozhassanak az idei  júniusi Pride Hónaphoz és ennek megkönnyítésére anyagi támogatáshoz férhessenek hozzá.

Tudjuk, hogy Magyarországon rengetegen küzdenek anyagi gondokkal és sokaknak okoz problémát Budapestre utazni a nyári fesztivál idején, ezért különösen fontos számunkra, hogy a vidéki városok és falvak LMBTQ lakói befogadó és támogató helyi közösségeket építhessenek, számukra is elérhetővé váljanak közösségi programok. Ennek érdekében hozta létre a Szivárvány Misszió Alapítvány 2017-ben a Budapest Pride Szolidaritási Alapot.

Köszönjük a 79 adományozónknak, hogy tettek azért, hogy a vidéki szervezetek és csoportok saját városukban megvalósíthassák a megálmodott rendezvényeket, közösségeik megerősödhessenek és láthatóbbá váljanak!

Kövesd a facebook és instagram oldalunkat, hogy láthatsd milyen események valósulnak meg neked köszönhetően. 
Vagy iratkozz fel hírlevelünkre!

Légy Te is a Budapest Pride rendszeres támogatója! Csatlakozz a baráti körbe!
A rendszeres adományok segítik a Szivárvány Misszió Alapítvány fennmaradását és működését ebben az ellenséges politikai közegben, hogy ne váljunk kiszolgáltatottá, továbbra is független módon működhessünk, és megvalósíthassuk projektjeinket, kampányainkat.
Segíts Te is, hogy a következő generációk olyan világban nőhessenek fel, ahol nagyobb biztonságban és szabadságban élhetnek.