Legyél te is menetkísérő a Felvonuláson!

Szeretnél olyan önkéntes lenni, akinek tényleg elengedhetetlen szerepe van abban, hogy a Felvonulás megvalósulhasson? Szeretnél te lenni, aki vigyáz arra, hogy a résztvevők biztonságosan vonulhassanak?

Most itt a lehetőség: a menetkísérést neked találták ki! Csatlakozz önkéntesként az 25. Budapest Pride Felvonulásra, és dolgozz együtt egy barátságos csapattal augusztus 22-én!

A menetkísérők az önkéntéscsapataink a leginkább felelősségteljes feladatot látják el, mert ők azok, aki biztosítják a Felvonulást: elvégzik a beléptetéseket a gyülekező és a menet során, és tájékoztatják az embereket, miközben arról is gondoskodnak, hogy baleset- és konfliktusmentesen haladjunk. Csoportokban együttműködve közösen figyelnek arra, hogy ellentüntetők ne kerüljenek a résztvevők közé. 

Fontos, hogy csak akkor tudsz munkába állni a Felvonulás napján, ha korábban részt vettél egy személyes találkozón és tréningen, illetve eligazításon, ahol megtudod a számodra szükséges és legfontosabb információkat ahhoz, hogy a lehető legjobban tudd elvégezni, amit elvállalsz.

Ennek érdekében a leendő menetkísérők konfliktuskezelő képzésen vesznek részt és alaposan felkészítjük őket a teendőikkel kapcsolatban.

Önkénteseink munkáját meghálálva Budapest Pride-os pólót és 18 év felett ingyen belépőt biztosítunk a Felvonulást követő a Rainbow Partyra.

Mit gondolsz? Lennél menetkísérő?
Kattints az alábbi gombra, majd töltsd ki az űrlapot!

Én is menetkísérő leszek a Felvonuláson!

Ha kitöltötted az űrlapot, csatlakozz a Budapest Pride önkéntes csapatához és lépj be az alábbi facebook csoportba!

Csatlakozom a facebook csoporthoz!