Legyél kiemelt önkéntesünk!

Ingyenes képzést hirdet a Budapest Pride mindazok számára, akik egész évben a szervezet kiemelt önkénteseként szeretnének tenni a Magyarországon élő LMBTQ emberek jog- és társadalmi egyenlőségéért!

Szeretnél egy szuper csapathoz tartozni? Szeretnéd egész évben segíteni a Budapest Pride szervezőinek munkáját? Voltál már a Budapest Pride valamelyik programján és a szervezési folyamatokkal közelebbről is megismerkednél? Önkénteskedtél már, de szeretnél többet vállalni? Munkáddal hozzájárulnál a hazai LMBTQ közösség erősítéséhez? Te is tenni szeretnél azért, hogy egy olyan világban éljünk, ahol érték az elfogadás, a sokszínűség, a szolidaritás?  

Jelentkezz, ha elhivatott vagy a homofóbia, transzfóbia és szexizmus elleni küzdelemben és ezért szabadidőben tenni szeretnél!

Október 3-án és 4-én kétnapos ingyenes képzést tart a Budapest Pride, ahol közelebbről is megismerkedhetsz velünk, szervezeti értékeinkkel és munkacsoportjainkkal. A képzés magában foglal LMBTQ történelmi, jogi és fogalmi felkészítést, érzékenyítést a kisebbségi ügyek iránt.

Képzési napok:
Október 3: 10-18
Október 4: 10-17

Díja: ingyenes
Étkezés: egyénileg
Jelentkezési határidő: szeptember 23. (szeptember 25-ig visszajelzünk)
Létszám: max. 20 fő

Kérünk, jelentkezés előtt olvasd el a manifesztónkat, hogy részletesebben megtudd milyen értékek mentén dolgozik a Budapest Pride: http://issuu.com/budapestpride/docs/manifeszto

Jelentkezz kiemelt önkéntesnek az alábbi űrlapon:
https://docs.google.com/a/budapestpride.hu/forms/d/1AYmqilRxHQFQ3-guxQtf...

Jelentkezéseddel vállalod, hogy a képzés mind a két napján részt veszel!

Szólj barátaidnak is, akiket érdekelhet a lehetőség, és akikkel te is szívesen dolgoznál együtt!

Ha kérdésed van, írj az onkentes@budapestpride.hu címre!

Szeretettel várunk!
A Budapest Pride szervezői csapata

Legyél kiemelt önkéntesünk!
Legyél kiemelt önkéntesünk!
Legyél kiemelt önkéntesünk!