Legyél az önkéntesünk a Fesztiválon!

Szívesen lennél részese egy befogadó és sokszínű közösségnek és támogatnál egy jó ügyet? Ne várj tovább, csatlakozz önkéntesként a Fesztiválra! Önkéntesmunkáddal beleadhatsz abba, hogy az idei Fesztivál is felejthetetlen legyen, és életre szóló élményeket szerezhetsz.

Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen szerepekben segíthettek, hogy idén is egy változatos, sokszínű Fesztivált valósíthassunk meg!

  • Infopult: az Fesztivál programjaira 2-2 önkéntessel települünk ki, akiktől a programon résztvevők informálódnak az adott programról, de akár Fesztiválról és Felvonulásról is. Az infopultban segítő önkéntesek feladat továbba, hogy egy zárható adományládába gyűjtsék az adott programon a résztvevők által felajánlott adományokat és cserébe ajándéktárgyakat adjanák át.
  • VIP kísérő: a Fesztivál során szükségünk van olyan segítőkre is, akik - akár angol nyelvet használva - eligazítják és eljutattják a VIP listákon előzetesen összegyűjtött személyeket a megadott helyekre.
  • Sajtóregisztráció: a sajtó kapcsán segítő önkénteseink a sajtótájékoztatóra vagy sajtónyilvános eseményre érkező újságírók regisztrációját és esetleges eligazítását végzik.
  • Beléptető: a regisztrációköteles eseményeinknél ezek az önkéntesek abban segítik munkánkat, hogy ellenőrzik, hogy a érkező vendégek, résztvevők előzetesen regisztráltak-e.
  • Helyszíni segítő: a helyszíni segítő önkéntesek segítenek a programok előkészítésében és lebonyolításában; sokféle feladatot látnak el, mint például díszítés, pakolás vagy az adott helyszín berendezése.

Önkénteseink munkáját meghálálva Budapest Pride-os pólót és 18 év felett ingyen belépőt biztosítunk a Felvonulást követő a Rainbow Partyra.

Neked melyik tetszik a legjobban? Jelentkezz és próbáld ki magad benne!
Kattints az alábbi gombra, majd töltsd ki az űrlapot!

Én is önkéntes leszek a Felvonuláson!

Ha kitöltötted az űrlapot, csatlakozz a Budapest Pride önkéntes csapatához és lépj be az alábbi Facebook csoportba!

Csatlakozom a facebook csoporthoz!