Képzést tartottunk a projekttagjainknak

Már hónapok óta aktívan dolgozunk az idei, 26. Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás szervezésén, és még sok más további projektünkön. Büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk a legnagyobb önkéntesbázissal rendelkező magyar LMBTQ szervezet, és hogy idén még a tavalyinál is többen jelentkeztetek, hogy csatlakozhassatok a Budapest Pride-hoz. 

Azért csatlakoztak hozzánk idén is több, mint 60-an projekttagként a szervezői csapatunkat kiegészítve, hogy különféle programokat, kulturális eseményeket, workshopokat, kampányokat, együttműködéseket, kerekasztal-beszélgetéseket szervezzünk, és persze Magyarország legnagyobb civil fesztiválját, a 26. Budapest Pride Fesztivált.

Jelenleg több mint 60 projekttagunk dolgozik az idei év közelgő eseményein, ebből 37-en a Felvonulás megvalósításán is ténykednek. Mind önkéntes alapon és szabadidejükből áldoznak a közös munkára időt, energiát.

Igen sokrétűek a feladataink, ezért az előző hétvégén 2 napos online képzést tartottunk, ahol a Budapest Pride munkájával, munkaeszközeivel és módszereivel ismertettük meg az új projekttagjainkat. Projektalapú munkáról, a közösségi médiák használatáról, egy projekt kommunikációs feladatairól, különböző szövegtípusok megírásáról, képszerkesztési alapokról, Google irodai eszközök használatáról tartottunk workshopokat. A friss infókat rögtön csoportmunkában alkalmazhatták a projekttagok, és kipróbálhatták élesben az újonnan elsajátított tudást. Nagyon jó hangulatban telt a két nap, több mint 40-en vettek részt a képzéseken.

Szeretnél te is a Budapest Pride önkéntese lenni? Tavasszal indítjuk az idei önkéntesjelentkezést a Fesztivál és Felvonulás kapcsán, ahová várunk előjelentkezéseket is. Kattins az alábbi gombra és olvass utána a részleteknek!

Jelentkezem, ide a részletekkel!

Nem akarsz lemaradni az önkéntes-, illetve csatlakozási lehetőségekről? Lépj be te is az önkénteseink számára létrehozott facebook csoportunkba!

Belépek a Facebook csoportba!