Jelentkezz programsegítőnek a Felvonulásra!

Neked is az a kedvenc részed a felvonuláson, amikor mind megérkezünk a végén, és mint egy nagy-NAGY CSALÁD csapunk egy “pikniket”? Hallgatjuk a felszólalókat, beszélgetünk a barátainkkal, nevetgélünk, körülnézünk a civil faluban, új barátokat szerzünk.

Segíts, hogy idén is jó hangulatú és tartalmas legyen a Felvonulás: legyél programsegítő! Csatlakozz önkéntesként az 25. Budapest Pride Felvonulásra, és dolgozz együtt egy barátságos csapattal augusztus 22-én!

A Felvonuláson programnál segítő önkénteseink nagyon változatos feladatkörökben dolgoznak azért, hogy még jobban beindítsák a hangulatot. Ilyen például a helyszín biztosítása; információ és tájékoztatás a programról, a helyszínről; a sátrak építése és bontása; a sátrakba kitelepült szervezetek segítése igény szerint; kisebb programok körüli szervezési teendők; a színpad biztosítása és a fellépők, beszédmondók irányítása és még sok minden más.

Itt biztosan nem fogsz unatkozni, a sokrétű feladatok közül biztosan találunk olyat, ami pont neked lett kitalálva! Gyere, és tegyük EGYÜTT felejthetetlenné az idei Budapest Pride Felvonulást!

Fontos, hogy csak akkor tudsz munkába állni a Felvonulás napján, ha korábban részt vettél egy személyes találkozón és tréningen, illetve eligazításon, ahol megtudod a számodra szükséges és legfontosabb információkat ahhoz, hogy a lehető legjobban tudd elvégezni, amit elvállalsz.

Önkénteseink munkáját meghálálva Budapest Pride-os pólót és 18 év felett ingyen belépőt biztosítunk a Felvonulást követő a Rainbow Partyra.

Mit gondolsz? Te lennél programsegítő?
Kattints az alábbi gombra, majd töltsd ki az űrlapot!

Én is programsegítő leszek a Felvonuláson!

Ha kitöltötted az űrlapot, csatlakozz a Budapest Pride önkéntes csapatához és lépj be az alábbi facebook csoportba!

Csatlakozom a facebook csoporthoz!